Az első a védelem

Míg hajlamosak vagyunk egy meglehetősen drága telefont is megvásárolni, nem biztos, hogy azonnal gondolunk arra, hogy hatékonyan meg is védjük azt. 


Pedig érdemes még néhány ezret áldozni arra, hogy bebiztosítsuk magunkat bármilyen baleset esetére. Elég csak arra gondolunk, hogy kiesik a telefon a kezünkből, vagy csak véletlenül a gyermekünk kíváncsi kis mancsába kerül.

 

Bizonyos telefonok esetében már vásárolhatunk hozzá vízálló telefontokot is, így nem nekünk kell a gyakorlatban letesztelni, hogy mennyire vízálló a telefonunk. Ha úgy döntünk, hogy beruházunk egybe, akkor miért ne választhatnánk olyat, amilyen senki másnak nincs?

 

Ebben az esetben nem érdemes külföldről rendelni

 

A különböző gyártók honlapján számos variációra bukkanhatunk, bár az esetek jelentős részében meglehetősen drágán. Ellenben van számos más megoldás, mint az eBay vagy az amazon.com, ahol sokkal olcsóbbak a tokok, de annyival több utánajárást is igényelnek. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy maximálisan megbízható eladótól vásároljunk.

 

Ha az egyik drága, a másikkal meg sok a meló, miért ne terveznénk magunknak fényképes telefontokot (akár Xiaomira), ami így maximálisan testreszabott, teljességgel a mi igényeink szerint készül?

 

Attól függően, hogy mire használjuk a tokot, néhány kérdést kell mérlegelnünk a tervezés előtt.

 

  • Mire szeretnénk használni?
  • Mekkora fokú védelem a szükséges?
  • Teljes vagy részleges tokot szeretnénk?

 

Amennyiben szeretünk filmet nézni a telefonon, akkor jó, ha flipes bőrtokot választunk, hiszen a legtöbb esetben kitámasztóként is funkcionál. Ugyanez van tabletek esetén is, ott ez a funkció szinte elengedhetetlen.

 

A védelem foka főleg attól függ, hogy milyen hatásoknak van kitéve a telefon. Azaz röviden: mennyire vagyunk ügyetlenek?! Ha gyakran csúszik ki a kezünkből a telefon, akkor mindenképp egy olyat tokot válasszunk, ami komolyabb védelemmel rendelkezik. Erre tökéletes választás a szilikontok, illetve a flipes bőrtok, nem is beszélve a különböző ütésálló tokokról.

 

Válasszuk a pitbullcase.hu-t!

 

Ha mindenképp tervezni szeretnénk, akkor a legjobb megoldás egy megbízható webáruház, azaz a pitbullcase.hu. Tervezésre náluk 3 típusú tok adott, a merev hátlap, a szilikontok és az oldalra nyíló flipes bőrtok. Ezek mindegyike tökéletesen alkalmas arra, hogy egyedi, személyre szabott védelmet biztosítson a készülékünknek.

 

Szerencsére a tervezés és a rendelés folyamata is rendkívül egyszerű, nem igényel semmilyen speciális programot, felkészültséget. Nincs szükség másra, mint a kiválasztott képre, némi képzelőerőre és egy kis tempóra, hogy 1 órán belül végezhessünk az ajándék termék érdekében. Mert igen, a Pitbullcase-nél ajándék is jár egy egyedi tok tervezéséhez.

 

(x)