Minden, amit az Amorable fehérneműkről tudni érdemes

Nem feledkeztek meg azonban a férfiakról sem, számukra is gyártanak tangákat. A termékek rendkívül magas minőségűek, gondosan válogatott anyagból készülnek. De vajon mit érdemes még tudni róluk? Ebből a cikkből minden kiderül!

 

Mit kell tudni az Amorable fehérneműkről?

 

A márka termékei kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyeket szigorú minőségbiztosításnak vetnek alá. A holland cég nők és férfiak számára egyaránt gyárt egyedi fehérneműket és kiegészítőket. Legyen szó mini tangáról, combfixről, férfi tangáról, áttetsző bodyról, hálós cicaruháról vagy akár zsebes alsóneműről, a választék rendkívül széles. 

 

Amorable tangák

 

A divatmárka számos szexi terméket forgalmaz, köztük vannak a mini tangák is. Ezekből számos méretben és kivitelezésben szerezhet be magabiztosságot sugárzó darabot. A csipkés változatból például 34-es mérettől egészen az XXL-esig vásárolhat Amorable fehérneműt. A Szeresdmagad.hu webshopban található táblázat pedig segít a helyes méret kiválasztásában. Fontos tudni azonban, hogy az itt felsorolt méretválaszték nem minden modellnél érhető el.

 

Amorable combfixek

 

Az Amorable nemcsak fehérneműket, hanem harisnyákat is készít. A tartó nélkül viselhető combfixeket rugalmas felső szegéllyel látták el, így biztosítják, hogy az a helyén maradjon. A csipkés változatból S-es mérettől egészen az L-es fajtáig találhat megfelelő darabot. A színek területén lehetősége van fekete, piros és fehér verziót is vásárolni. 

 

Egyéb Amorable kiegészítők rendelése

 

A holland cég számos egyéb terméket forgalmaz, köztük van a nyitott neccbetétes cicaruha is. A nagyrészt kivágott, a mell részénél és hátul neccbetéttel díszített darab rugalmas anyagból készült. Nagy előnye, hogy szettben kapható, így a ruha áráért egy hozzá illő combfixet is kap.

 

A nagyhálós változat pedig még ennél is jóval extrább, hiszen nem sok lehetőséget ad a képzelet szárnyalására. A rugalmas anyagból készült darab 90% nylonból és 10% spandexből áll.

 

Amorable termékek vásárlása

 

Amennyiben megtalálta a megfelelő Amorable fehérneműt vagy kiegészítőt, akkor a Szeresdmagad.hu webáruházból akár másnap kézhez kaphatja. Természetesen lehetősége van személyes átvételre is, amelyet jelenleg Budapesten tehet meg. 

 

A márka termékeit diszkrét csomagolásban kaphatja kézhez, amelyekre egy év garanciát vállalnak. A minőségi darabok egyedi választékkal kaphatóak, amelyeket akár készpénzzel, akár bankkártyával is fizethet. Ne habozzon, hiszen egy szexi fehérnemű viselése mindenkit magabiztossággal tölt el.