Az automata öntözőrendszer vezérlőegysége

Ezek segítségével minden az igényeink szerint történik majd az öntözés során. Lássuk, hogy pontosan mit is kell tudni róluk!

 

Ne mondj le az álmaidról!

 

Sokan szívesen kialakítanának egy gyönyörű udvart, veteményest, konyhakertet, netalán gyümölcsöst, azonban mégsem fognak bele. Miért? A legtöbb ember úgy gondolja, hogy ezekhez olyan speciális alkatrészek kellenek, amelyeket talán soha nem tudnak beszerezni. Nos, a mai modern technológia már nem ismeri a lehetetlent, így szerencsére a házi automata öntözőrendszer is egyszerűen kiépíthető otthonunkban. 

 

A víztakarékos rendszereknek pedig nemcsak a pénztárcánk, de a növények is örülni fognak, mivel csak a kellő mennyiségű vizet fogják megkapni. 

 

A rendszer alkatrészei

 

Ma már minden kapható, ami a saját elképzeléseid tükrözi. Legyen szó kerti csapokról, különféle tömlőkről, átmérővel, beosztással ellátott csövekről vagy öntözésvezérlőkről. Szerencsére a hasznos kiegészítőkből sincs hiány, hiszen a csatlakozók, idomok vagy egyéb kertészeti kiegészítők egyaránt beszerezhetőek, többnyire egy helyről is. 

 

Az AutomataÖntözőrendszer.com öntözőautomatikák kínálatában pedig hasznos vezérlőegységekkel is találkozhatsz.

 

Amennyiben minden megvan, ami a rendszer kiépítéséhez szükséges, már csak néhány lépés választ el a profi öntözés megvalósításától.

 

Öntözőautomatikák

 

Nos lássuk, mire jók a vezérlők, és miért is olyan elengedhetetlen a meglétük. Egy sajátos beépített tekerő segít nekünk abban, hogy változtassunk az öntöző által tárolt adatokon. Például megadhatjuk az öntözési periódusok időtartamát, kezdési időpontját is. A rendszer persze ki is kapcsolható, de az időjáráshoz igazodva, akár esőszünet is beiktatható.

 

A legtöbb darab Bluetooth vagy Wifi kapcsolat alapján működik, s hatalmas előnyük, hogy sokszor a távolból, az okostelefonunk segítségével is felülírhatjuk a korábbi beállításokat. Tulajdonképpen ezen központi egység nélkül a káosz és rendszertelenség uralkodna el az öntözés során. A termékek révén hatékonyan érvényesül a komplexitás elve, s így megfelelően lesz irányítva és menedzselve a locsolás. 

 

Amennyiben speciális tippekre is szükséged van, keresd fel az illetékes webáruházat, ahol számos hasznos tanácsot kaphatsz a saját rendszered kiépítéséhez! Az eredményben biztosan nem fogsz csalódni, hiszen nagyban leegyszerűsíti majd mindennapjaid!