Akár esik, akár fúj, kinyit a Partfürdő május 1-jén

Sok változás történt tavalyi szezonzárás óta. Az idei évben elkezdődött egy olyan beruházás, amely a leendő vendégek pihenését, szórakozását teszi majd szebbé, kényelmesebbé és élvezetesebbé. Jelen pillanatban is folynak a területen a kivitelezési munkálatok, de a tervek szerint a megvalósítás csak minimálisan fogja zavarni az idelátogató vendégek kikapcsolódását, esetleg hosszabb időre tervezett nyaralását.

Ami a Partfürdőn továbbra is zavartalanul biztosítja a vendégek kikapcsolódását: a frissen festett termálvizes ülő medence, ami kellemes időtöltés lehet egy hosszú beszélgetéshez, a gyerekekkel, unokákkal való pancsoláshoz, egy fárasztó nap utáni relaxáláshoz.

Az esztétikus fából készült kiülők árnyékot adnak a tűző nap elől, ahol elfogyasztható egy finom ebéd vagy egy frissítő ital. A területen, zárt helyek közelében kialakított főző és sütő helyek alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények lebonyolítására, természetesen előre egyeztetett időpontban. A különböző férőhelyű szállások, esztétikailag megújult, komfortosabb szobákkal várják a látogatókat.