Védd meg az otthonodat intelligens biztonsági rendszer segítségével!

Egy termékcsalád, ami egyszerre gondoskodik a világításról és a biztonságról

 

Most egy olyan, az Alkonylámpa kínálatában is megtalálható intelligens biztonsági rendszerről lesz szó – a Philips Hue Secure termékcsaládjáról –, ami kibővíti az okos világítási megoldásokat fejlett biztonsági funkciókkal. Nézzük, hogyan fogják átalakítani ezek az innovatív kamerák és nyitásérzékelők az otthonod biztonsági fokozatát!

 

A Philips Hue Secure kamerák jellemzői

 

A Hue Secure kamerák – működjenek azok akár hálózatról, akár akkumulátorról – jelentősen fokozzák majd az otthonod biztonságát. Élvezd a valós idejű megfigyelést és azt a biztos tudatot, hogy bármikor ellenőrizheted, hogy mi történik az otthonodban. Az élő streaming funkció a kamera környezetéről éles és azonnali képet nyújt, így mindig tisztában lehetsz az aktuális helyzettel. 

 

A kamerák szenzorai amikor érzékelik a mozgást, akkor azonnali értesítést küldenek a mobil eszközeidre. Akár otthon tartózkodsz, akár nem, a Hue Secure kamerák garantálják, hogy mindig értesülj az otthonodban vagy az otthonod körül zajló eseményekről.

 

A vezeték nélküli, akkumulátorral működő kamera tulajdonságai

 

A Philips Hue Secure kamera vezeték nélküli, elemmel működő változata az otthoni biztonság terén óriási rugalmasságot jelent. Megszabadít attól a kötöttségtől, amit a konnektorok és kábelek jelentenek, lehetővé téve azt, hogy az otthonodban bárhol elhelyezd. A kamera beépített akkumulátorral van felszerelve, minden funkciója tökéletesen működik, miközben maximális lefedettséget biztosít. Szabadon választhatod meg, hogy hova szereled fel, mivel a kamera vezeték nélküli jellege lehetővé teszi a tápkábelek vagy vezetékek nélküli telepítést.

 

Hova ajánlott a vezetékes kamera?

 

A Philips Hue Secure kamera vezetékes változata olyan területeken jelent optimális megoldást, ahol az állandó áramforrás könnyen elérhető. Biztosítja ugyanazt az élő közvetítési képességet és mozgásérzékelést, mint vezeték nélküli társa, miközben folyamatos működést és felügyeletet garantál, mindenféle töltési kötelezettség nélkül.

 

Bármelyik változatot is választod, a kamerák probléma nélkül illeszkednek a Philips Hue Secure rendszerbe, átfogó megoldást adva az otthonod biztonságának emelésére.

 

A Philips Hue Secure nyitásérzékelők hasznossága

 

Ha még komplexebbé akarod tenni a biztonsági rendszeredet, akkor egészítsd ki a kamerákat Hue Secure nyitásérzékelőkkel. Ezek olyan eszközök, amelyek érzékelik az ajtók és ablakok állapotát hozzájárulva a biztonsághoz. A nyitásérzékelő azonnali értesítéseket küld a mobileszközödre, amennyiben a védett ajtók vagy ablakok nyitását vagy becsukódását észleli. 

 

Tedd te is biztonságosabbá az otthonod, szerezd be ezen eszközöket!