Új évszak, új otthon?

Ilyenkor jön aztán egy seregnyi terv akár munka, akár magánélet terén. A leglátványosabb változást és megújulást az otthonunk újragondolásával tudjuk elérni – már ha elégedettek vagyunk a munkánkkal és boldog párkapcsolatban élünk, de ez egy másik cikk témája lesz majd inkább. Visszatérve az otthonokra: a hosszú téli esték után nem árt egy kis vérfrissítés, mutatjuk is, hogy mire figyelj oda!

 

Jöhetnek új bútorok is!

 

Természetesen az egyik módja az otthonod megújításának akár az is lehet, hogy a Prémium bútoráruház nappali bútorainak kínálatából kiválasztod az ideális darabokat: kanapét, fotelt, lábtartót, dohányzóasztalt, komódot, puffot, zsúrkocsit és TV-szekrényt vagy -állványt.

 

Ki ne szeretné új bútorokkal kezdeni a megannyi izgalmat magában rejtő tavaszi-nyári időszakot? Persze hogy teljesen őszinték legyünk, ez egy kész vagyonba fog kerülni, de lehet akár apránként is eszközölni a változtatásokat, a lényeg, hogy előre találjuk ki a nagy egészet, és készítsünk egy aprólékos tervet.

 

De mik a trendek 2024-ben?

 

Ám ahhoz, hogy a fentiek megvalósíthatóak legyenek, ismerni kell az idei divatirányzatokat, valamint a lakberendezési trendeket. Most összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat:

 

  • -Először is egyre nagyobb teret nyer a fenntarthatóság, így minél környezetbarátabb változatokat érdemes keresni, illetve a fő választás mindig a természetes alapanyagokra essen.

  • -Ahogy az élet egyéb területein is, úgy a bútorok esetében is rendkívül népszerű a multifunkcionalitás, így a kihúzható kanapék még mindig nagy népszerűségnek örvendenek.

  • -Bár alapvetően a minimalista stílus kezd egyre jobban elterjedni, hogy minél kevesebb felesleges tárggyal vegyük körbe magunkat, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne feltűnő színekkel és mintákkal dolgozni.

  • -Persze a természetes fényeknek és a minél több zöld növénynek most is nagy keletje van, csupán becsatlakoztak melléjük az úgynevezett smart bútorok, ahol beépített világítás vagy telefontöltő teszi könnyebbé az életünket.

  • -Még mielőtt a régi trendeket elsiratnánk, jó tudni, hogy a vintage és a retró stílusoknak mindig meglesz a rajongótábora, így sosem fog kimenni a divatból.

 

Ha ezeket szem előtt tartva gombolod újra a lakásodat vagy a házadat, vagy csupán csak egyetlen részét, akkor kétségtelenül nagyon divatos otthont teremtesz magadnak.

 

Alakíts mindent a saját ízlésvilágod szerint!

 

Talán felesleges is külön kiemelni, de legyen bármi is az irányzat vagy a trend, mindenképpen szabad az ízlésedhez, az otthonodhoz. Ha így teszel, akkor egészen biztosan olyan otthont teremtesz magadnak, amelyben kellemesen fogod magad érezni. 

 

Abban, hogy ehhez minden bútordarabot megtalálj, a Prémium bútoráruház lesz majd a segítségedre!