Szexjátékszerek kezdőknek

A fentebb említett probléma sokak számára ismerős lehet. Ahány ember, annyiféle megoldás. Vannak, akik párterápiára mennek, mások tilosban járnak, vagyis szeretőt tartanak, megint mások pedig a pornóban vesznek el. Sajnos gyakori, hogy a párok ahelyett, hogy nyíltan beszélnének a helyzetről és összefognának, inkább széthúznak. Pedig újra felfedezhetnék a közös együttlétekben rejlő örömöket a Padlizsán.hu szexpatika termékei és szexjátékszerei segítségével.

 

Sok pár számára a szexjátékszerek alkalmazása tabutémának számít. Holott ezek nem ördögtől való dolgok. Ráadásul hatalmas kínálat áll rendelkezésre, így azt használhatjátok, amelyik mindkettőtöknek megfelel.

 

Masszázsolaj és gyertyák

 

Abban az esetben, ha konzervatív pár vagytok, és nem szeretnétek rögtön egy vibrátorral kezdeni egymás testének újbóli felfedezését, akkor alkalmazhattok gyertyákat vagy masszázsolajokat is, hogy megteremtsétek a romantikus hangulatot. Olykor ennyi is elég, hogy újra felszítsátok a köztetek lévő tüzet. Arra viszont ügyeljetek, hogy a választott termék illatanyagmentes és bőrbarát legyen.

 

Társasjáték

 

Játszani mindenki szeret! Pláne, ha nem hagyományos típusról, hanem valami pikánsról van szó, melynek végén mindketten a csúcsra juttok. Vannak kifejezetten szex társasjátékok, mint a Monogamy vagy a SZEXpedíció, melyek biztosítják a forró hangulatot az este során. De akár egy tizenkét oldalú káma-szútra szexpózokkal ábrázolt kocka is segíthet, hogy ne mindig ugyanabban a pózban huncutkodjatok.

 

Puha bilincs, szemmaszk

 

A kiszolgáltatottságban és a másiknak való teljes alárendeltségben van valami szexi, így nem csoda, hogy a téma számos írót és rendezőt megihletett. A bilincs és a szemmaszk használatával egyikőtök teljesen alárendeli magát a másiknak. Ennek köszönhetően újfajta szexuális izgalmakat tapasztalhattok meg. Ráadásul, ha mindketten kedvetek lelitek a szituációban, akkor egy komoly lépést tehettek az alá-fölérendelt szerepjátékok irányába.

 

Vibrátorok

 

Vannak férfiak, akik óriási patáliát csapnak már csak a gondolatra is, hogy egy vibrátor is részese legyen az együttlétnek. Az igazi férfiak viszont tudják, hogy felesleges aggódni, hiszen ez a szexjátékszer nem ellenfél, hanem egy segítség, hogy a szex még felejthetetlenebb legyen. Ha mindketten szeretnétek élvezni a vibráció előnyeit, akkor érdemes egy páros verziót beszerezni, amivel a szex egy új szintjét tapasztalhatjátok meg.

 

Ti magatok is meg fogtok lepődni, hogy egy-egy szexjátékszer, mennyire színessé tudja tenni az együtt töltött intim perceket!