Őszi bokacipők a porondon: alapdarabok az idei szezonra

Ez év ezen időszaka mindig hoz magával egy kis varázst, amit mi magunk is megérzünk, főleg, ha ránézünk a színes ruhatárunkra. A legfontosabb kiegészítő mégis egy olyan lábbeli, ami bírja az időjárási viszontagságokat, meleg, de mégsem fülled benne az ember lába. Ebben a cikkben olyan alapdarabokat mutatunk be, amelyek remek választást jelenthetnek az idei szezonra. 

 

Tartsuk melegen és szárazon a lábainkat!

 

Ősszel gyakran esik az eső, csúszósak az utak, a rengeteg pocsolya és sár pedig azonnal gondot tud okozni. A Borgo.hu őszi csizmái és bakancsai azonban remek megoldást nyújtanak erre, hiszen több vízálló változat közül válogathatunk. A bokacipők minden évben próbálnak az élre törni, ami nem csoda, hiszen ezek egyet jelentenek a stílusos megjelenéssel és a praktikussággal.

 

Az ideális lábbeli amellett, hogy divatos, vízálló, vagy legalábbis közelít felé. Senki sem szeretné, hogy egy pocsolyába lépést követően a nap hátralevő részét vizes cipőben kellene töltenie. Nem beszélve arról, hogy ez a csizmának sem tesz jót, ugyanis például a bőr változatok nem díjazzák, ha ápolás nélkül lépünk bennük az utcára. 

 

A stílus és a kényelem

 

Az őszi időszak nem ok arra, hogy azonnal beburkolózzunk és ne mutassuk meg a stílusunkat. Az ideális lábbeli kényelmes, jól néz ki, vízálló, nem rontja el a megjelenésünket, sőt, lehetőleg hozzátesz ahhoz. Mindenképpen olyat viseljünk, ami passzol hozzánk, amiben egész nap jól érezhetjük magunkat. Egy fekete bokacipő mindig kiváló választást jelent, főleg, mert szinte bármihez felvehetjük. Nem kell többé reggelente azon tanakodni, hogy mit vegyünk fel, hiszen szoknyás és nadrágos szettekhez egyaránt passzol. 

 

Az anyag azonban mindig fontos tényező. A bőr egyértelműen az egyik legjobb, hiszen idővel csak szebb és szebb lesz. Nem rossz választás a műbőr sem, hiszen könnyű tisztítani, ráadásul még állatokat sem bántanak érte. Az anyag minősége azonban minden esetben hatással van a tartósságra, így érdemes befektetni egy prémiumminőségű őszi cipőbe. 

 

Sportos alapdarabok a mindennapokra

 

Az idei kollekció egyik legnépszerűbb darabja a Skechers Uno Rugged Fall Mode csontfehér női bakancs. A talpbetétnek és a kiválóan lélegző felsőrésznek hála maximális komfortérzetet nyújt a nap során. Ezt a modellt 3M Scotchgarddal kezelték, így ellenáll a víznek és a foltoknak. Utóbbira nagy szükség van, hiszen a világos szín szinte vonzza a szennyeződéseket.

 

Hasonlóan kényelmes a GO Walk Arch Fit Cherish barna női bokacipő, amiben minden lépés élmény lesz. A talpboltozatot alátámasztó, kivehető talpbetétnek köszönhetően akár egész napos viseletre is alkalmas. Bátran elindulhatunk benne kirándulni, sétálni, egy igazi alapdarab az őszi időszakra.