Mit várhatsz az ingyenes weboldalkészítéstől?

Az online jelenlét elengedhetetlen weboldal nélkül, hiszen ez a cég értékesítője, ez adja el a termékeket, szolgáltatásokat, ismertet meg a potenciális ügyfelekkel. Ebből viszont az következik, hogy egyáltalán nem mindegy, mit mutatsz elsőre magadról, így egy összetákolt, a felhasználói élményt és a SEO alapelveket figyelmen kívül hagyó, olcsón elkészített honlappal épp az ellenkezőjét éred el annak, mint amit szeretnél. Ne dőlj be a kecsegtető ajánlatoknak!

 

Személyre szabott weboldal

 

Egy weboldal jelenti a belépő szintet a digitális világba, akár termékértékesítéssel, akár szolgáltatásnyújtással foglalkozik egy vállalkozás. Bízd a weboldalkészítést az Ideastyle csapatára, akik az igényeid szerint professzionálisan készítik el a minőségi dizájnt.

 

A felhasználók számára a problémák megoldását egyre inkább az internetes böngészőkben indított keresések jelentik, már a helyi keresésekben is, amikor például valaki egy, a közelében lévő cipőjavítót keres. Ahhoz pedig, hogy egy cég megjelenjen, látható legyen a felhasználók előtt a keresőkben, többek között egy weboldal vagy webshop szükséges. Bizonyos iparágakban még működik ugyan ajánlások szerinti üzletszerzés, de ennek ellenére aki nem halad a korral, az előbb-utóbb lemarad.

 

Mert bár az ajánlások a digitális világban is sokat érnek, a kereséseknél a vevővélemények megkönnyíthetik a választást, ehhez azonban jól működő, felhasználóbarát honlapra van szükség. 

 

Variációk weboldalra, webshopra

 

Jó lehetőségnek tűnhet, amikor pénzszűkében vállalkozást indítasz, ha a szomszéd néni unokája ingyen összebütyköl számodra egy weboldalt. Hidd el, semmi nincs ingyen, az árát később fizeted meg. Egy technikailag összerakott weboldal önmagában nem működőképes, ahhoz sokkal több kell. 

 

A bárki számára hozzáférhető tartalomkezelő (CMS) rendszerek valamelyike segítségével Te magad is elkészítheted különösebb tudás nélkül akár ingyenes sablonok, bővítmények segítségével is a honlapodat. Azonban tudnod kell, hogy ez még nem jelenti azt, hogy működni is fog, az üzemeltetés külön kérdés, illetve a láthatósághoz sokkal átfogóbb tudás és még több munka szükséges.

 

Bérelhetsz is webáruházat, így gyakorlatilag az előfizetési díjért cserébe készen kapsz nagyon sok jól működő funkciót, azonban önmagában még ez is kevés lesz. 

 

Miért válaszd a minőségi weboldalkészítést?

 

Egy webfejlesztővel vagy full service ügynökséggel is elkészíttetheted a honlapot, utóbbira akár az online marketinget, valamint az üzemeltetést is bízhatod.

 

Egy szakemberek által összerakott, minőségi weboldal jó alap lehet ahhoz, hogy folyamatos keresőoptimalizálással, minőségi tartalmakkal, közösségi média jelenléttel a legtöbbet hozhasd ki belőle, és anyagiakban is megmutatkozó sikereket érj el.