Mit tudnak a mai innovatív takarítóeszközök?

Innovatív takarítóeszközök a felhasználóra szabva

 

Nagyon kevesen élvezik a takarítást. Azt azonban mindenki tudja, hogy muszáj elvégezni, különben nemcsak koszos, de egészségtelen is lesz az otthonunk.

 

Szerencsére ma már elérhetőek olyan felmosók és ablaktisztítók, melyek megkönnyítik és felgyorsítják az ilyen jellegű feladatok elvégzését. Ott vannak például az Alpha-Dent-Higiénia Kft. innovatív takarítóeszközei, melyek használata kényelmes, és gyerekjáték velük a takarítás!

 

Innovatív forgófejes felmosórendszer

 

A felmosáshoz használt eszközök nagyon sokat fejlődtek az utóbbi évtizedekben. Ha eddig még nem cserélted le a régi felszerelést, ideje új megoldások után nézni. Ma már a legújabb innovatív forgófejes termékek jelentik a csúcsot. Bár ezek sem jelentenek már újdonságot, de vannak fokozott hatékonysággal rendelkező új fejlesztések is.

 

Hogy minél hatékonyabban és egyúttal kényelmesebben is végezhess a felmosással, érdemes a legújabb típusok egyikére beruháznod. Ezek az innovatív tisztító funkciójuknak és a külön piszkos víz tartályuknak köszönhetően nagyszerűen muzsikálnak!

 

Hatalmas előnyük, hogy a felmosófej a nedvesítéskor szinte teljesen meg tud tisztulni. A piszkos víz pedig egy elkülönített tartályba kerül, így el lehet kerülni az újraszennyezést. A használatot követően ez a rész is egyszerűen üríthető. 

 

Előnyük még, hogy nagy méretű, mikroszálas mopfejjel rendelkeznek, mely kevés tisztítószer mellett is hatékony a padló megtisztításában. Emellett ráadásul még kis helyen is elfér, így akár kisebb lakásokba is tökéletes választást jelent.

 

Innovatív laposfelmosó szett

 

Talán az összes változat közül ez a leghatékonyabb. Itt még vödörre sem lesz szükséged ahhoz, hogy fel tudj mosni! Ennek az igen helytakarékos eszköznek ugyanis egy felmosóra szerelhető tartálya van, mely a felmosó folyadékot tartalmazza. A nyél végén egy ravasz található, melyet meghúzva adagolhatjuk a szert a felületre egy permetezőfejen keresztül. Kialakításának köszönhetően a szűk helyeken is kiválóan alkalmazható, és nagyon takarékos a vízzel és a felmosószerrel.

 

Innováció az ablaktisztításban

 

A vízlehúzó már nem számít újdonságnak. Az viszont igen, hogy három eszköz egyesítésével egy új termék jött létre. Egy olyan, ami tartalmaz egy spray flakont, amibe a tisztítószert teheted. Emellett van egy vizező huzat, amivel a szennyeződést tudod eltávolítani. És ott lesz még neked a lehúzó is, amivel csíkmentessé tudod varázsolni a felületet. Mindezt egyetlen eszközzel!

 

És hogy melyikre van szükséged? Arra, ami a te igényeidnek, a lakásod adottságaihoz megfelel. Így érdemes választanod az innovatív takarítóeszközök közül.