Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?

Milyen előnyöket nyújt a mobil terminál?

 

A mobil terminál egy hordozható fizetési eszköz, amely lehetővé teszi a kártyás fizetéseket. Általában Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikálnak. A BizPay néven ismert BizWorks Kft. mobil termináljainak használata egyszerű, és magas szintű biztonságot nyújtanak a titkosítási technológiák és az adatok védettsége által. Azonnali számlakiegyenlítési lehetőséget tesznek lehetővé az ügyfelek számára gyorsan és kényelmesen, ezáltal javítják az ügyfélélményt. 

 

A cég a mobil terminálokon kívül asztali (LAN-on) terminálokat, E-Commerce és Linkpayment szolgáltatást, valamint Tap on Mobile alkalmazást kínál az ügyfelei számára. Az általuk nyújtott szolgáltatások mögött a nemzetközi WorldLine vállalat áll, ami garancia a megbízhatóságra. 

 

Milyen vállalkozások profitálhatnak a mobil terminál nyújtotta előnyökből?

 

A kiskereskedelem és a vendéglátás ágazatában működő boltok, pékségek, éttermek, kávézók, stb. számára ideális megoldást jelent a mobil terminál, hiszen könnyen és gyorsan megoldható vele az elektronikus fizetés. Rendezvényeken, vásárokon is kényelmes megoldást nyújtanak a rendezvényszervező vagy catering szolgáltató cégek számára. Szolgáltató cégek és egyéni vállalkozók, például fodrászok, masszőrök is használhatják.

 

Miért jelent optimális megoldást a vendéglátóhelyek számára?

 

A vendéglátóhelyeken az ügyfél az asztalnál tud bankkártyával vagy okoseszközzel fizetni, akár az étteremben, akár a teraszon foglal helyet. Csúcsidőszakban is gyors tranzakciót tesz lehetővé, ezáltal csökken a várakozási idő, javul az ügyfélélmény. Különleges eseményeken, például konferenciákon, céges vacsorákon, stb. Szintén előnyös, ha a vendégek gyorsan és egyszerűen egyenlíthetik ki a számlájukat, főleg, ha több eszközzel rendelkezik a vendéglő.

 

A gördülékeny fizetés elégedetté teszi az ügyfeleket, így máskor is szívesen fognak visszatérni az éttermedbe. Ha a mobil terminál SZÉP Kártyát, illetve egészségpénztári kártyát is elfogad, az még tovább bővíti az ügyfelek körét, s ezáltal növeli a vállalkozásod forgalmát. Így a mobil terminálokra fordított költség viszonylag hamar megtérül. Az is előnyös, ha a mobil terminál felismeri a külföldi bankkártyát, tehát lehetővé teszi a dinamikus devizaváltást, és a vevő a saját devizanemében tud fizetni. Ezáltal a vásárlók köre tovább bővülhet, így a cég akár új piacok felé is nyithat. 

 

A hordozható, mobil terminálok tehát megkönnyítik a fizetési folyamatokat sok - különféle iparághoz tartozó - vállalkozás számára.