Milyen termékekkel tehetők könnyebbé egy kismama hétköznapjai?

Érdemes lehet neked is szétnézned a babaáruházak egyéb termékei között, hiszen sok esetben ezek az üzletek a várandós nők számára is kínálnak hasznos kiegészítőket. A Baby Lionnél a kismama termékek külön kategóriába kerültek, innen hoztunk példaképpen pár olyan darabot, amit célszerű beszerezni.

 

1. Szoptatós párnák, ölelőpárnák

 

Talán mondanunk sem kell, hogy a szoptatós párna az egyik legpraktikusabb dolog, amelyet már a terhesség szakaszában is érdemes napi használatba venni, hiszen megkönnyíti az alvást. Többféle modell létezik ebből is, a henger alakú párnákat szabadon hajlítgathatod, ahogy neked kényelmes.

 

Teheted a hátad mögé, a lábad alá, a hasad köré, a lényeg, hogy segítse a pihenésedet. Amikor pedig megszületik a baba, használhatod babafészekként is a párnát a megfelelő kialakítással.

 

Érdemes olyat választanod, amely antiallergén összetevőkből áll és könnyen mosható. A töltet is számít: a fillball jó minőségű, biztosítja a megfelelő légkeringést és rugalmasságot.

 

2. Övterelők

 

A másik praktikus termék az övterelő, amelyet az autóban ülve használhatsz. Bizonyára neked is kényelmetlen, hogy a kocsi biztonsági öve épp az egyre növekvő pocakon fut keresztül. Ám az övterelő megoldja ezt a kellemetlenséget: úgy alakították ki, hogy az öv továbbra is védjen téged, de ne nyomja a hasadat.

 

A kompakt övterelőket az ülésre kell helyezni, hátul összekapcsolni. Használat után kivehetők, eltehetők egy kisebb táskába is, így bármikor magaddal tudod vinni és elő tudod venni ezt a hasznos tárgyat.

 

3. Ruhaneműk szülés előtt és szülés után

 

Az öltözködés is igen nehézkes ebben az időszakban, alig találni olyan öltözetet, amely kényelmes, praktikus és egyben csinos is. A legtöbb kismama a leggingset részesíti előnyben egy hosszú pólóval felvéve. A Baby Lionnél pocakra húzható kismama leggingsek is kaphatók többféle méretben.

 

A szoptatós melltartó és a szülés utáni bugyi beszerzésére sem kell külön figyelmet fordítanod, hiszen ebben a webáruházban megrendelhetőek ezek is. Ugyanígy melltartóbetéteket is választhatsz a kínálatból a szoptatás idejére.

 

4. Szülés után használatos termékek

 

A webáruházban a szülés utáni időszakra vonatkozóan is találsz praktikus termékeket. Ilyen többek közt a mellszívó - van kézi és elektromos is - vagy a tejtároló. Érdemes lehet ezeket még a baba megérkezése előtt beszerezni, mert akár már az első napon is szükséged lehet rájuk.

 

Jellegzetes termékek továbbá a szülés utáni kozmetikumok, amiknek a kórházban is nagy hasznát veheted: terhességi csíkok elleni krém, regeneráló hab, bőrápoló olaj, stb.

 

Szerezz be egy helyről mindent, így nem kell a várandósság szakaszában több üzletbe is betérned, hanem kényelmesen készülhetsz a babád születésére.