Miért éri meg fém kerti bútorszettet választani?

Cikkünkben a fém kerti bútorgarnitúrák előnyeit vesszük most szemügyre, hiszen nagyon sokan nem is tudják, milyen pozitívumokkal rendelkeznek ezek a szettek.

 

1. A fém kerti bútorok könnyen karbantarthatók

 

Az egyik legnagyobb előnye a fémből készült garnitúráknak, hogy a fabútorokkal ellentétben nem kell sokat vesződni a karbantartásukkal. A Homelux kerti bútorszettjei között szétnézve is láthatjuk, mennyiféle verzió kapható belőlük, de ami közös: rendkívül praktikusak és könnyen kezelhetők.

 

A fémvázas kerti bútorok általában egy nagyobb asztalból és 4-8 székből állnak. Az asztallap nem egy esetben edzett üvegből készül, aminek szintén nagyon könnyű a tisztán tartása, míg ugyanez egy faasztalról nem mondható el. Nem is szükséges terítőt tenni rá, a grillparti és a reggeli kávézás vagy az esti borozgatás sem hagy maradandó nyomot a felületen.

 

2. A fémvázas kerti bútorok időjárásállók

 

Míg a fa kerti bútort télire el kell tennünk egy fedett helyre, addig a fémvázas székek, asztalok maradhatnak kint. Ezek anyaga ugyanis felületkezelt, így nem esik bajuk esős, hideg időben sem. Nyáron a tűző nap, a magas UV-sugárzás sem tesz bennük kárt.

 

3. Napernyővel is kiegészíthetők

 

Nyáron kellemes pihenést biztosítanak a kertben vagy a teraszon a fém kerti bútorok. Ezek a szettek úgy vannak kialakítva, hogy az asztalok közepén napernyőfurat van, ide helyezve az árnyékolót védhetjük magunkat az erős napsütéstől.

 

Kellemes hangulatot is tud teremteni egy ily módon kialakított hely: ideális baráti beszélgetésekhez, társasjátékozáshoz, de akár közös étkezésekhez is.

 

4. Könnyű fémvázas bútorok: összecsukhatók és rakatolhatók

 

Nem egy olyan modellel is találkozunk a Homelux webáruház kínálatában, ahol a fém kerti bútor - az asztal is, a szék is - összecsukható, így kisebb helyet foglalnak a tárolás során.

 

Akkor is jó szolgálatot tesz egy összecsukható fémszék, ha plusz vendégek jönnek ebédre: ilyenkor elővehetjük, majd ha már nem használjuk, visszatehetjük a helyére az ülőalkalmatosságot.

 

Több széket is rakhatunk egymásba, súlyuk nem nehéz, így ha egyik helyről a másikra kell telepítenünk a garnitúrát, akkor is percek alatt megvagyunk vele. A fa kerti bútorral mindez nehezebben menne.

 

5. Választhatunk ízlésünknek megfelelő fémbútort

 

A Homelux kínálatában bőséges a választék, így nem is olyan könnyű eldönteni, melyik bútort válasszuk a kertbe, teraszra. Vannak 2, 4, de 6 és 8 személyes garnitúrák is. Kerek és szögletes asztalok, karfás és karfa nélküli székek, fekete, fehér, grafit, sőt még barna színűek is kaphatók!

 

Bármelyik mellett is döntünk: kényelmes párnákkal és egy színes napernyővel kiegészítve igazán hívogató tud lenni egy fémvázas kerti bútorszett egész nyáron!