Mi az oka annak, hogy az emberek többsége nem válik nyerő sportfogadóvá?

De vajon ez miért van így? A mai cikkünkben ennek a dolognak néhány lehetséges okát fogjuk részletesebben is átbeszélni. 

 

Hiányoznak az alapvető ismeretek

 

Ahhoz, hogy valaki nyerő sportfogadóvá válhasson, ismerni kell a sportfogadás világát, át kell látnia, hogy hogyan is működnek a fogadóirodák, milyen fogadási piacok léteznek, stb. Az internet bugyraiban azonban számos olyan információforrással találkozhatsz, amelyek erősen félrevezetőek lehetnek. Ezért is javasoljuk számodra, hogy inkább megbízható közösségekből és olyan szakmai fórumokból tájékozódj, mint amilyen az OH Sports blogja is.

 

Nem vezetsz részletes statisztikát

 

Elhisszük, hogy fellelkesülsz azon, ha a nap végén egy szép összeget kaszálsz, de azért azt nem árt tudni, hogy mégis mivel érted el ezt a profitot. Továbbá ezt még érdemes szegmentálni is, mert egyáltalán nem biztos, hogy ugyanolyan eredményességet produkálsz a gólok számára történő fogadás vagy a hendikep során.

 

Abban az esetben viszont, ha nincs kedved a statisztikákkal bajlódni, akkor javasoljuk számodra, hogy fontold meg az OH Sports Start PRO csomagjára történő előfizetést, amely az utóbbi időben tradicionálisan magas hozamot termelt az oldal ügyfeleinek, bármiféle kilengés nélkül. 

 

Nem is csoda, hiszen ezen az előfizetésen keresztül 3 tipster havi körülbelül 100 tippet szolgáltat magas megtérülés mellett, főként a bolíviai és dél-amerikai focival, a Bajnokok Ligájával, az Európa Ligával és a Konferencia Ligával, illetve a francia kosárlabdával és a focival kapcsolatban.

 

Csak egy fogadóirodánál fogadsz

 

Bár a legtöbben nem szívesen tartanak több bukmékernél is pénzt, de azt fontos észben tartani, hogy minél több fogadóirodához fizetsz be, annál nagyobb lesz az esélyed arra, hogy az adott tippben lévő maximális value-t ki tudd venni, és növeld a profitod hosszú távon.

 

Túl sokat akarsz

 

Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka - ez a közmondás ebben a kontextusban is tökéletesen megállja a helyét. Hiába találod meg ugyanis a legjobb módszert, illetve a taktikát a fogadásra, nem fogsz tudni 3-4 bajnokságban is nagyot alakítani. Próbálj meg inkább ahelyett, hogy túl sok mindenbe belekóstolsz, csak egy sportágra specializálódni, és abból a lehető legmélyebb ismeretekre szert tenni!

 

Végül pedig nem használod ki a bónuszokat

 

Bár a profik hajlamosak figyelmen kívül hagyni a különböző fogadóirodák által felkínált bónuszokat, mert nem passzol a stratégiájukba, vagy ez egy csekély összeg, amely a bankkontroll szempontjából elhanyagolható. 

 

De azok számára, akik még nem több százezres összegekben raknak fel téteket, igenis nagy segítség tud lenni, ezért mindenképpen érdemes kihasználni.