Könnyítse meg a költözését azzal, hogy profi költöztető céget választ!

A költöztetés nem könnyű feladat, főleg Budapesten!

 

Ha a költöztetés Budapesten belül történik, akkor számos nehézséggel kell szembenézni, mondta el a Promove tulajdonosa. Ez azt jelenti, hogy sokszor több olyan akadály is van, ami megnehezíti a munkát. Gyakoriak az útlezárások, előfordulhat forgalomelterelés, sokszor vannak rendezvények, amik miatt teljesen átszervezik az adott térség közlekedését.

 

Budapesten sok az egyirányú utca, kevés a parkolóhely, egyes részeken külön behajtási engedély szükséges, a belvárosi házakban sokszor nincs lift, vagy üzemen kívül van, esetleg túl kicsi a bútorok szállításához, a függőfolyosók keskenyek.

 

Budapesten tehát amellett, hogy kiváló helyismerettel kell rendelkezni, folyamatosan figyelni kell a közlekedési helyzetet is, valamint kiváló izomerővel kell rendelkezni egy-egy nehezebb bútor emeletről történő lehozása/felcipelése miatt. 

 

Hogyan tud a költöztető cég megbirkózni a fenti nehézségekkel?

 

A sikernek többféle összetevője van. A diszpécserszolgálat egy olyan elengedhetetlen szolgáltatás, ami lehetővé teszi azt, hogy a sofőröknek és a pakoló munkatársaknak kizárólag az adott munkára kelljen összpontosítaniuk. A diszpécserek kezelik a bejövő hívásokat, tájékoztatják a megrendelőket, szükség esetén felveszik a kapcsolatot a sofőrökkel, valamint folyamatosan figyelik a közlekedési helyzetet és értesítik az autóvezetőt az optimális útvonalról.

 

A költöztető munkatársak megfelelő fizikai felkészültségét az garantálhatja, ha korábban aktívan sportoltak, illetve ma is odafigyelnek a kondíciójukra, hiszen a kellő izomerő a nehéz bútoroknál a dobozok le- és felhordásánál is elengedhetetlen.

 

Különösen fontos a karbantartott és rendszeresen szervizelt autópark, hiszen egy műszaki hiba időcsúszást eredményezhet és az egyik autóból való átpakolás plusz munka és vesződség.

 

A költöztetés kivitelezése

 

A költözés napjára mindent össze kell pakolni, be kell dobozolni, a szekrényeket pedig lapra kell szerelni. Érdemes minden dobozra ráírni azt, hogy mit tartalmaz, és melyik helyiségbe kell majd lerakni.

 

Az autó érkezése előtt mindenképpen foglaljon le egy parkolóhelyet, hiszen nem mindegy, hogy milyen távolságra van az autó a lakástól. Ha csak távol fog tudni megállni, akkor a költözés hosszabb, így a költségek is magasabbak lesznek. A célállomáson is legyen parkolóhely, ezáltal a költözés hamar lezajlik.

 

A profi költöztető cég kiváló fizikumú kollégákat alkalmaz, rendelkezik diszpécserszolgálattal, és a járművei a folyamatos karbantartás következtében megbízhatóak.