Kávékapszulába rejtett ízcsodák

Miért érdemes kapszulás kávét inni?

 

Sokan azt mondják, a kapszulás kávé nem az igazi, de talán ők még nem találkoztak a Cremesso kávékapszulával. Ez a svájci gyártmányú termék a Cremesso kávégépekhez való, és igen ízletes aromákat rejt.

 

A Cremesso kávégépek és a kapszulák is megrendelhetők a premiumshop24.hu webáruházból, ahol további kiváló minőségű terméket is találunk, többek közt kiegészítőket a tökéletes kávék fogyasztásához: termoszt és tejhabosítót.

 

A kapszulás kávé gyorsan elkészíthető, nem kell utána takarítani, csak betesszük a készülékbe a kapszulát, megnyomjuk a gombot, és 1 percen belül ott gőzölög az ital a csészénkben. Akár erős eszpresszóra vágyunk, akár egy könnyed kapucsínóra, a Cremesso képes teljesíteni a kívánságunkat.

 

Mivel többféle ízesítésben is kapható kapszulás kávé, érdemes alaposan utánajárni, melyik doboz mit tartalmaz. Összegyűjtöttünk párat ezek közül, a könnyebb döntés érdekében.

 

Cremesso Espresso Edizione Italiana

 

Kezdjük a legáltalánosabbal, aminek minden háztartásban ott a helye, ahol kapszulás kávéfőző van! A Cremesso Espresso Edizione Italiana 100% arabica kávéból készült, kellemes pörkölésű, és csodás diós-csokoládés íz jellemzi.

 

Nemcsak egy egyszerű, erős eszpresszót kap tehát a csészéjébe az, aki ezt választja, annál ez a kávé különlegesebb! Az italt intenzív savasság jellemzi, és kissé olyan ízhatást érzünk a fogyasztása után, ami a bogyós gyümölcsökre emlékeztet. Enyhén édes is ez a kávé, a füge és a szilva zamatát is érezhetjük benne.

 

Mindenképp legyen legalább egy csomag otthon ebből a fajtából, még ha mi magunk nem is vagyunk oda az eszpresszóért, mert ha vendégek jönnek, ezzel a kávékapszulával finom italt tudunk számukra készíteni.

 

Cremesso Lungo Vaniglia kávékapszula

 

Az igazán ínyenceknek ajánljuk figyelmébe a vaníliaízesítésű Cremesso kapszulát. Eszpresszóhatás pikáns bourbon vaníliával vegyítve, szintén a legjobb minőségű arabica kávészemekből válogatva.

 

Percek alatt elkészíthető, így tökéletes frissítő ital lehet belőle reggel, de akár délután is. Ezt a finoman őrölt, sötéten pörkölt kávét is alumíniummentes kapszulába rejti a Cremesso. Így nem csupán tökéletes eleganciát kölcsönöznek a csomagolásnak, hanem emellett a környezetvédelem érdekében is sokat tesznek.

 

Koffeinmentes változat: Cremesso Lungo Decaffeinato

 

Azoknak sem kell lemondaniuk a finom ízekről, akik valamilyen okból nem fogyaszthatnak koffeint. Számukra tökéletes megoldás Cremesso Lungo Decaffeinato kávékapszula, amely enyhén malátaízű. Olyan finom pörkölésű kávét rejt a kapszula, amelyet kiváló minőségű arabica és robusta keverékéből alkottak.

 

A Cremesso kávékapszulák közül érdemes tehát többfélét is beszerezni otthonra - magunknak és a vendégek számára is.