Itt az unikornis mánia!

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen unikornisos meglepetéseket szerezhetünk be a gyermekek számára.

 

Unikornis ajándéktárgyak

 

A Pamutlabor Pólónyomda unikornisos ajándéktárgyaival nem lőtt mellé: a pólók, bögrék, pulóverek és egyéb lakásdekorációs kellékek hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen. Ma már nem csak a kislányok vannak oda ezért a kitalált állatért, hiszen számos felnőtt esetében is találkozhatunk hasonló díszítésű tárgyakkal. Az “I smell rainbow” vagy éppen az “Unikornis anyuci” remek választás anyukák számára, akik össze akarnak öltözni a gyerkőccel. 

 

A női pólók karcsúsított szabásúak, a kerek nyakú változatok pedig normális vastagságban készülnek, amihez erős szövésű anyagot használnak. A hosszított kivitelek finomabb szövetből állnak, de továbbra is kizárólag minőségi, 100%-ban pamut anyagból. Ezek már valamivel bővebb szabást kaptak, a fehér szín pedig egy kicsit hajaz a tört fehérre. Rugalmasabb, testalkattól függően határozottan emelik ki a derekat, az egyéb előnyösebb testrészeket. 

 

Az unikornis minták a textilbe, közvetlenül a pamut rostszálak közé kerülnek. A bőrbarát festékanyag minőségének megőrzése érdekében a színes modelleket dupla festékréteggel látják el. A minta nem egy rávasalható, könnyedén lejövő, kopós matrica, így nyugodtan lehet őket tisztítani. 

 

A pólók tisztítása

 

A gyermek pólók kapcsán fontos tudni, hogy ezek is erős szövésűek, azonban jól szellőznek, 100% pamutból gyártják őket. Ahogy a felnőtt felsőket, úgy ezeket is 30 fokon lehet mosni, de csak kifordított állapotban. Ne tegyük szárítógépbe, hiszen a víz hatására összehúzódhat az anyag. 

 

Milyen meglepetések jöhetnek még szóba?

 

Unikornis mintával készülnek még pulóverek, amelyeket szintén minőségi anyagból gyártanak, így hosszú ideig viselhető darabok maradnak. Emellett szóba jöhetnek a párnahuzatok, a vászonképek, de nem ritka az sem, ha valaki unikornisos bögrét szerez be magának vagy egy családtagjának, barátjának. Ebből élmény meginni a reggeli kávét vagy a délutáni teát, gyerekeknek pedig az esti kakaót. 

 

Ott vannak még a telefontokok, amiket szinte bármilyen mobilra kaphatunk, így nem gond, ha különféle típus van a birtokunknak. Jöhetnek még a baby bodyk, esetleg a farmer kabátok vagy éppen a vászontáskák. Utóbbiak jól jöhetnek olyan napokon, amikor elfelejtünk magunkkal vinni szatyrot a bevásárláshoz. Ne feledkezzünk meg továbbá a trikókról sem, amiket kicsiknek és nagyoknak egyaránt készítenek unikornisos mintával.