Így lehet a lakberendezés könnyed és szórakoztató

Viszont profi lakberendező segítségével könnyen megteremthető az álomotthon, akár a 3D-s látványterv készítésétől kezdve a bútorok gyártásáig.

 

A lakberendezés élvezetes!

 

A LivDan Home segítségével a lakberendezés folyamata gyerekjátékká válhat. Az első lépés az otthonunk berendezésében az, hogy meghatározzuk a személyes stílust. Akár a modern és minimalista, akár a klasszikus és hagyományos hangulatot kedveled, a LivDan Home segít megtalálni a megfelelő dekorációs elemeket bármely stílushoz.

 

Miután meghatároztad a kívánt stílust, hangulatot, elkezdődhet a bútorok, dekorációs elemek, kiegészítők kiválasztása. Az egyik módja annak, hogy személyiséget és stílust adj az otthonodnak, az a színek megfelelő használata. A díszpárnáktól és szőnyegektől kezdve a faliképeken át a vázákig mindennek harmonizálnia és összhangban kell lennie egymással.

 

A színek és a világítás szerepe

 

Választhatsz olyan színeket, amelyek kiegészítik vagy kontrasztban állnak a meglévő dekorációval, vagy használhatsz merész színeket, ha azok állnak közelebb hozzád.

 

A lakberendezés másik kulcsfontosságú eleme a világítás. Kellő odafigyeléssel kell kiválasztani az összes világítótestet az asztali lámpáktól és állólámpáktól kezdve a függőlámpákig és csillárokig. A világítással ugyanis hangulatot teremthetsz, kiemelheted a belsőépítészeti jellemzőket, vagy egyszerűen csak megfelelő világítást biztosíthatsz az olvasáshoz, otthoni munkavégzéshez vagy a főzéshez.

 

A bútorok, a kanapéktól és székektől kezdve az étkezőasztalokon át a hálószobai szettekig meghatározzák otthonunk hangulatát, azonban a kiegészítők szintén ugyanolyan fontos részét képezik a lakberendezésnek.

 

A kiegészítők nélkül üres lenne az otthonunk

 

A funkcionalitás mellett hangulatteremtő hatása van a kiegészítőknek a dekoratív tálcáktól és tálaktól kezdve a gyertyákon át a képkeretekig, tükrökig. Ezek a kis apróságok ugyanis melegséget és személyiséget kölcsönöznek, és megadják az összhatás sava-borsát.

 

A LivDan Home professzionális szakértői tanácsadást és tervezési szolgáltatásokat is kínálnak.  A tervezői szakemberekből álló csapat segíthet a személyre szabott terveket elkészíteni és kiválasztani az enteriőrbe illő minőségi tárgyakat. A végeredmény pedig egy olyan barátságos és harmonikus élettér lesz, amelyben szívesen fogsz élni.

 

A prémiumminőségű alapanyagok és kiegészítők kiállják az idő próbáját, és hosszú ideig elégedettséget biztosítanak.

Válaszd a tapasztalt, profi lakberendező csapatot, ha egy csipetnyi stílust és eleganciát szeretnél otthonodnak adni, hiszen minden lakás, ház megérdemli, hogy tulajdonosa egyedi személyiségét és stílusát tükrözze.