Hova menjünk kutyával nyaralni?

A megoldás a közelünkben van
 
Nem kell messzire utazni, de mégis már egy kicsit külföldön érezhetjük magunkat a Hotel OTP Birkenhof**** kutyabarát szállodájában. Igen, ilyen is létezik. Luxus színvonal, prémium kiszolgálás, számtalan kikapcsolódási lehetőség, páratlan gasztronómia, mindez egy helyen az osztrák alpesi szállodában, és ami a legfontosabb, magunkkal vihetjük a kutyánkat is, aki ugyanúgy el lesz kényeztetve, mint mi, és különleges fogadtatásban részesül.
 
A Hotel Birkenhof egyaránt kedvez az aktív és a passzív kikapcsolódás szerelmeseinek. És az a jó hírünk, hogy kutyánkat is magunkkal vihetjük. A szálloda közvetlen környezetében, de kissé távolabb is megannyi túra- és kerékpáros útvonal, fürdőhelyek és felfedezésre váró települések hívogatják a térségbe érkezőket.
 
A szálloda Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában helyezkedik el, amely arról híres, hogy a legmelegebb része, és egyszerre megtapasztalhatjuk az állandó napsütést, miközben gyönyörködünk a hófödte hegycsúcsokban, a csörgedező patakokban és természetesen hallgatjuk a madárcsicsergést.
 
Kutyabarát szolgáltatások
 
Egy gazdinak, azontúl, hogy teljesül álma és elviheti a kutyusát, az első, ami eszébe jut, hogy melyek azok a használati tárgyak, amelyek nélkülözhetetlenek, és magával kell vinni az utazáshoz. A legfontosabbak a kutya fekhelye, etető- és itatótálja. A Hotel Birkenhof ezeket mind felkínálja a kutyussal érkezőknek, így nem kell erről nekünk gondoskodni.
 
A szállodába megérkezvén egy kis meglepetés is várja az ebeket a szobában. Azért, hogy a szomszédos lakók tisztában legyenek azzal, hogy nálunk kutya is van a lakosztályban, a szoba ajtóra kapunk egy “Kutya a szobában” táblácskát is.
 
A Hotel Birkenhof egy magyar tulajdonú szálloda, magyar személyzettel, akik szintén állatbarátok. Így nem kérdés, hogy kutyusunk nem dupla, nem is tripla, hanem sokszoros kényeztetésben, babusgatásban fog részesülni az ott tartózkodásunk folyamán, így neki is nagy élmény lesz ez a gazdival együtt töltött nyaralás.
 
Számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség
 
A szobában egy tájékoztató füzet is be van készítve, amely részletesen tartalmazza a környék, azaz Bad Kleinkirchheim közeli nevezetességeit, látnivalókat, ahová a kutyust is magunkkal vihetjük.
 
Bárhol előfordulhat, hogy beteg lesz a kedvencünk, vagy szálka megy a mancsába, stb. A szálloda erről is gondoskodik, ugyanis a faluban lakó állatorvos készségesen ellátja a bajba jutott háziállatokat. Ha meg szeretnénk szépíteni a kutyánkat, akkor pedig a közeli kutyakozmetika nyújt megoldást.