Hogyan tegyük könnyebbé a lakásfelújítás utolsó mozzanatait?

Miért jobb a webáruház egy hagyományos szőnyegboltnál?

 

Megvettük a különböző helyiségekbe az összes bútordarabot, a kiegészítőket, a lámpatesteket, berendeztünk minden szobát, a fürdőt, a konyhát. Az utolsó simításokhoz meg kell vegyük a szőnyeget.

 

Már kényelmes otthonunk meghitt világában is el tudjuk intézni a textilek vásárlását, hiszen erre lett kitalálva a szőnyeg webáruház. A Szőnyeg textil webáruházban széles a kínálat, és még függönyöket, lábtörlőket is beszerezhetünk innen könnyedén.

 

Nincs szükség tehát újra nyakunkba venni a várost és végeláthatatlan túrákat ejteni az üzletek között, mert kedvenc fotelünkben ülve is elintézhetjük ezt a tennivalót.

 

Kinek hiányzik ennyi munka után még a tömeg, a parkolóhelyek keresése és a boltban való hosszú sétálgatás, mire megnézzük az összes szőnyeget? Egyszerűen megvásárolhatjuk ma már ezeket a kiegészítőket is, pár kattintással miénk lehet álmaink szőnyege. 

 

A weboldalon éppúgy minden információ rendelkezésünkre áll, mint a hagyományos üzletekben, és várni sem kell az eladóra. Megnézzük, mely helyiségekbe szeretnénk szőnyeget, levesszük a méreteket, kigondoljuk a színeket, a stílust és számtalan lehetőség közül választhatunk.

 

Hogyan számoljuk ki a szőnyegek méreteit a különböző helyiségekben?

 

A nappaliba nagy méretű szőnyeg szükséges, amelynek az elhelyezése úgy esztétikus, ha egységbe rendezi az ülőalkalmatosságokat. A dohányzóasztal alá kerüljön oly módon, hogy a kanapé és fotel is rajta legyen, de legalább a mellső lábaik. Ha két kanapénk is van egymással szemben, akkor mindkettőtől egyenlő távolságban legyen a szőnyeg széle. A lényeg, hogy a teljes komfort érdekében lábunk mindig a szőnyegen legyen.

 

Az étkezőben is tehetünk le szőnyeget az étkezőasztal alá, de ügyeljünk rá, hogy a székek lába is rajta legyen akkor is, ha ki vannak húzva. Ez garantálja a kényelmes és biztonságos ülést az asztalnál.

 

A hálószobában hagyjunk 60 cm távolságot az ágy és a szőnyeg széle között. Itt a legpuhább shaggy szőnyeg kiváló választás, hiszen kellemes anyagával jelentősen növeli személyes komfortérzetünket.

 

A gyermekszoba könnyen tisztítható kárpitot kíván, amely lehetőleg úgy legyen elhelyezve, hogy csemeténk lába rögtön a szőnyeget érje, mikor felkel. Minél nagyobb területet fed le a szőnyeg a gyerekszobában, annál jobban óvhatjuk őket, úgyhogy bátran válasszunk ide nagyméretű szőnyeget.

 

Számtalan jó minőségű és mutatós darabot találhatunk a Szőnyeg textil webáruház kínálatában.