Gondoltál már arra, hogy neked is jól jönne egy varázspálca?

De mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, van olyan varázspálca, amely minden eddiginél intenzívebb és csodásabb orgazmust okoz neked? Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor olvasd el mai cikkünket, ahol ezt a csodaeszközt mutatjuk be neked!

 

Mi is a wand?

 

Érdemes lesz megjegyezned ezt a szót, hiszen a SZEXSHOP.hu masszírozó vibrátorai, a wandok meglehetősen újszerű élményeket rejtegetnek minden hölgy számára.

 

Ha esetleg már rendelkezel vibrátorral, de szereted az újdonságokat, akkor mindenképpen érdemes lesz ezt az újhullámos eszközt kipróbálni. 

 

Ha pedig még nem próbálkoztál a klasszikus vibrátorral sem, akkor arra biztatunk, hogy szerezd be bátran mindkettőt. Köztudott tény, hogy a nők hüvelyében egyszerűen nincs elegendő idegvégződés ahhoz, hogy pusztán a behatolással eljusson a páros hölgytagja az orgazmusig, éppen ezért érdemes bevetni egy-két eszközt a csikló izgatásához. Hiszen az is köztudomású, hogy a klitorisz telis-tele van idegvégződésekkel, szakértő mozdulatok bevetésével valóban csodát lehet tenni. Kiváltképp, ha ehhez van egy wandod, vagyis varázspálcád.

 

Mit is tud ez a különleges eszköz?

 

Most már biztosan égsz a vágytól, hogy megtudd, mit is tud ez a szexuális játékszer, amely hatalmas népszerűségnek örvend a SZEXSHOP.hu webáruház látogatóinak a körében.

 

Ez a vibrátor a masszázs erejével örvendeztet meg téged, melynek végén egy úgynevezett masszírozófej van. És itt van az, ahol a csoda történik: a vibrálásnak köszönhetően gyakorlatilag bármit izgatni lehet vele. Így aztán a csikló masszírozására alkalmas eszköz akár a mellbimbók vagy más erogén zónák kényeztetésére is tökéletesen ideális lesz.

 

Ha már annyira jólesik a masszázs a hátnak, a karnak, a nyaknak, a talpnak, akkor miért épp az intim részek maradnának ki a jóból?

 

Persze lehetsz trükkös is, és választhatsz dupla motoros terméket is, amelynek a hosszanti része is képes lesz a vibráló-rezgő mozgásra, így akár a hüvelynél is bevethető lesz ez a varázslatos eszköz.

 

Vásárolhatsz elemes vagy hálózatról működtethető darabot, sőt még a masszírozás erőssége szerint is válogathatsz a fent említett webáruház kínálatában!

 

Fő a változatosság!

 

Ugye nem kell részletezni, miért is olyan fontos az, hogy kellőképp változatos legyen a nemi életed? Gondolj csak bele, melyiket választanád szívesebben: ha partnered mindig csak a kezével izgatná a csiklódat, vagy ha felváltva vetné be a nyelvét, a hagyományos vibrátort vagy a wandot? Talán nem is kell sokat gondolkozni ahhoz, hogy meglegyen a válasz, hiszen mint tudjuk, a változatosság gyönyörködtet!