Ezzel a módszerrel könnyen eltüntetheted a koszt az autód belteréből

A felületeken megtelepedett por, zsír és más szennyeződések eltüntetése nem könnyű feladat, főleg, ha valaki maradék- és csíkmentesen szeretné megtenni. Ráadásul az autó belterét nem volna szerencsés eláztatni.

 

A POLIRTECH.HU-nál kapható beltértisztítók között számos olyan univerzális termék található, amelyet bátran lehet használni a beltérben, beleértve a műszerfalat és a műanyag elemeket egyaránt. Például a Konch Chemie ASC-t vízzel sem kell hígítani.

 

Ezért érdemes jó minőségű felülettisztítót választani

 

A prémiumminőségű felülettisztítók nemcsak a zsírt és a port, hanem még az ujjlenyomatokat is hatékonyan el tudják távolítani. Érdemes Ph-semleges szert vásárolni, mivel az szó szerint minden felületen használható anélkül, hogy bármilyen kárt okozna az alkalmazása.

 

A Koch Chemie ASC-vel a TFT és Navidisplay felületeket is kezelésbe lehet venni. Sem a magas fényű, sem pedig a sima felületeken nem fognak csíkok megjelenni, miután a szerrel kezelésbe lettek véve.

 

Textíliák és más anyagok esetében is használható a felülettisztító

 

Egy valóban jó minőségű felülettisztító még a textíliákat sem fakítja ki, és más módon sem roncsolja őket. Jó gyakorlat azonban az adott szer hatását egy nem túl látványos helyen kikísérletezni, és csak akkor használni máshol is, ha valóban beigazolódott, hogy nem fakítja ki.

 

A Koch Chemie ASC felülettisztító akár rozsdamentes acél, bőr vagy műanyag megtisztításához is kitűnő. Nemcsak az autóápolásban, hanem a háztartásban is lehet használni a terméket. Célszerű mindenképp a használati útmutató szerint eljárni az alkalmazása kapcsán, és gyermekek elől gondosan el kell zárni!

 

Így kell használni egy felülettisztítót

 

A legtöbb felülettisztítón van szórófej, így a flakon tartalmát rá lehet permetezni a kezelni kívánt felületre. Nem kell túl sokáig rajta hagyni az adott felületen, de azért meg kell várni azt a néhány percet, hogy kifejtse a hatását.

 

Ezután mikroszálas törlőkendő segítségével le lehet törölni a felesleget. Fontos, hogy semmiképpen se tűző napon végezzük el a beltér tisztítását, mivel a műszerfal és az autó más elemei könnyen felforrósodhatnak! Nem nehéz kisebb égési sérüléseket szenvedni ilyen esetben, és a tisztítás sem feltétlenül lesz eredményes. A szer ugyanis nagyon gyorsan szinte odaég a felületre, még azelőtt, hogy ki tudná fejteni a hatását.

 

Autóápoláshoz általában a kora reggeli órák ideálisak, amikor még nincs ideje felforrósodni semminek. Amennyiben erre nincs lehetőség valamilyen okból kifolyólag, akkor mindenképpen egy árnyékos területen kell sort keríteni a felülettisztító használatára.