Egy minden vállalkozás számára hasznos szolgáltatás

A Billingo céginformációs szolgáltatása az egyik legfontosabb adatbázis a vállalkozások számára. Egy helyen találhatóak a pontos és naprakész információk a partnerekkel és a konkurensekkel kapcsolatban, legyen szó egyéni vállalkozásokról, civil szervezetekről, közintézményekről vagy éppen cégekről.

 

Minden fontos információ elérhető néhány kattintással

 

A Billingo Céginfó hatékonyságnövelő szerepe jelentős. Ráadásul az adatok megszerzése már nem idő- és energiaigényes folyamat, hiszen a szolgáltatásnak köszönhetően minden fontos információ elérhető néhány kattintással. További előnye, hogy a naprakész adatok egyszerűen szűrhetőek, menthetőek és nyomtathatóak.

 

Az információk fontosságát az is jól mutatja, hogy a partnerekkel és a konkurensekkel kapcsolatos adatok nagyban megkönnyítik az üzleti döntések meghozatalát. Ráadásul a Billingo céginformációs szolgáltatása akár tableten és mobilon is használható.

 

Gyorsabbá válik a különféle bizonylatok kiállítása

 

A céginformációs szolgáltatás a Billingo-fiókon belül elérhető. Így még több cégvezetési feladat elérhető ugyanarról a platformról. Ennek köszönhetően is rengeteg idő és energia spórolható. Továbbá gyorsabbá válik a különféle bizonylatok kiállítása, hiszen néhány karakter beírását követően a rendszer automatikusan kitölti a cégadatokat.

 

A Billingo Céginfónak köszönhetően könnyebbé válik az árajánlatadás is, hiszen még előtte felmérhető a leendő partner háttere. Továbbá már a megbeszélések előtt kiderül, hogy milyen a leendő partner pénzügyi stabilitása. Ezek együttesen hozzájárulnak a szerződésekben rejlő kockázatok minimalizálásához és az online számlázás leegyszerűsítéséhez.

 

A szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető minden Billingo-csomag mellé

 

A Billingo céginformációs szolgáltatásának köszönhetően gyorsabbá és egyszerűbbé tehető a mindennapi munka. Ráadásul a szolgáltatás akár ingyenesen is igénybe vehető minden Billingo csomag mellé. Az ingyenes verzióban az adatok egy része érhető el. 

 

Milyen adatokat jelenít meg a rendszer az ingyenes verzióban? A cég nevét, rövidített nevét, székhelyét, alapításának évét, adószámát, főtevékenységét, jegyzett tőkéjét, nettó árbevételét, cégjegyzékszámát, tulajdonosai számát, utolsó pénzügyi beszámolójának dátumát, vezetői számát, valamint az elérhető pénzügyi beszámolók dátumát.

 

A Standard csomagra előfizetve még részletesebb céges és tulajdonosi adatok szerezhetőek. A Céginfó csomagokban a piac egyik legértékesebb adatbázisát kínálja a Billingo.