Egy kis segítség a meglepetés parfüm választáshoz

Szóval érdemes felkészülnöd arra, hogy a meglepetésparfüm vásárlásakor kétesélyes a dolog: vagy átütő sikert aratsz az új illattal, vagy ott fog porosodni a polcon. Mégis van néhány örök szabály, amiket ha betartasz, akkor jó eséllyel olyan parfümre sikerül bukkannod, amely a párod tetszését is elnyeri majd.

 

Nézz utána, hogy milyen illatszereket használ jelenleg!

 

Ahhoz, hogy legyen valami kiindulópontod az új illat megtalálásához, érdemes végigszaglásznod a párod jelenleg használt illatszerét. Szereti az érzéki, intenzív illatokat? Akkor igazán jó választást jelenthetnek számára a DOUGLAS-nál kapható Jean Paul Gaultier - Le Male parfümök. 

 

Ezekben az illatszerekben ugyanis a kitörő fűszeres citrusok jegye találkozik az érzéki bőrrel, amelyet a fás jegyek ráznak fel. Akármelyikre is esik majd a választásod, a párod kap vele egy csipet érzékiséget, egy adag intenzitást és egy csepp klasszikust, ami biztosak vagyunk benne, hogy meghódítja majd.

 

Amennyiben nem tudod egyértelműen meghatározni, hogy melyik illatcsoportot részesíti előnyben, akkor az is egy opció lehet, hogy beírod valamelyik gyűjtőoldalra a kedvenc parfümjét, amely alapján a kedvesedéhez hasonló illatszerekre kapsz majd ajánlást. 

 

Természetesen más illattal is gyarapíthatod a repertoárját

 

Abban az esetben, ha azt látod, hogy a párod fürdőszobájában egy komolyabb gyűjtemény sorakozik az illatos üvegcsékből, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy kísérletezőbb alkat. Mindez pedig azt jelenti, hogy nem kell feltétlenül ragaszkodnod a már megszokott parfümjeihez, hanem bátrabban is válogathatsz. 

 

Vedd figyelembe az időszakot, amikor használni fogja majd a parfümöt!

 

A most beszerzett 50-100 milliliteres parfümöt a párod inkább tavasszal és nyáron használja? Akkor mindenképpen kerüld a nehéz, téli illatokat, és válogass inkább a könnyedebb, tavaszias parfümök közül! Természetesen ugyanez igaz fordítva is.

 

Ha továbbra is tanácstalan lennél

 

Ha a fentebb említett tanácsok ellenére még mindig nem sikerült döntened, akkor az úgynevezett „travel kit” mentsvárat jelenthet számodra. Ebből ugyanis a legtöbb általában 5 darab parfümöt tartalmaz, amelyek közül a kedvesed egészed biztosan megtalálja majd a számára legkedvesebbet. 

 

Remek választást jelenthet például a fentebb már említett Jean Paul Gaultier - Le Male termékekből összeállított utazó szett. 

 

De nyugodtan fordulhatsz tanácsért akár a DOUGLAS szakértő munkatársaihoz is, akik megfelelő információk birtokában segítenek majd megtalálni a megfelelő illatszert.