Édes babafotók, amelyek élettel töltik meg a tereket…

Sajnos ma már nem teljesen így működnek a dolgok. Maga a fotózás is mesterkélt, ráadásul a képek többségét digitális adathordozókon tároljuk. Azt ugyan nem mondhatjuk, hogy régen minden jobb volt, hiszen akkor még nem létezett digitális technológia. Napjainkban pedig a technológiai hívja életre a jobbnál jobb vászonfotókat. 

 

Ha különleges babafotókkal töltenéd meg a lakást, akkor tarts velem és tudd meg, milyen ötleteket tartogatok számodra!

 

Amikor a képek életre kelnek…

 

A gyerekekről készült képeket mindenki szereti, de ebben a modern világban valamennyi fotót elrejtünk a nagyvilág elől, s néha még saját magunk elől is. A Vászonkép Szalon különleges ötletei neked is segíthetnek abban, hogy ezen változtass!

 

A babafotókat sokféleképpen kitehetjük a lakásban, például fotók formájában is felhasználhatjuk őket, csupán néhány frappáns keretre van szükségünk. Nem érdemes egyetlen méretben gondolkozni, ugyanis az a jó, ha minél változatosabb, egyedibb eredménnyel büszkélkedhetünk.

 

Mi azt szoktuk ajánlani, hogy legyen egy fotófalad, ahol bármit kedvedre megmutathatsz a vendégeknek, és persze te magad is rápillanthatsz minden reggel. Ezt a falat bármikor átalakíthatod. 

 

Ismert és kevésbé ismert praktikák

 

De hogyan néz ki egy vagány fotófal? Nem muszáj hagyományosan kinéznie. Ennél sokkal leleményesebbek is lehetünk. Egy polaroid fotófüzér például egy egyszerű, de nagyszerű ötlet és egykettőre összedobhatjuk, ha éppen barkács üzemmódban vagyunk. 

 

Meglehet, hogy a polaroid fényképezőgépet már régen kiütötte a digitális technika, azonban elvétve még mindig beszerezhető az interneten, ha pedig ez nem megoldható, akkor digitális képekből szintén készíthetsz ilyen mesés fotókat. Ezután már csak madzagra és a hozzá passzoló csipeszekre lesz szükség és készen is vagyunk. 

 

De készíthetünk még fényképes poháralátéteket, illetve nagyon egyedi scrapbook albumokat is. Bármit, ami nekünk vagy a családunknak tetszik, amit megtölthetünk szeretettel. 

 

Lásd el emlékekkel a gyermekeidet!

 

Mi lenne, ha a gyermekeidnek már újszülöttkorukban lenne egy e-mail-címük, ahová folyamatosan küldenéd nekik a történeteket, a képeket az életükről? Idősebb korukban biztosan értékelni fogják dolgot. 

 

A képek fizikai megvalósítása történhet úgy is, hogy vászonképeket készíttetsz belőlük. Nemcsak szóló darabok, de gyönyörű kollázsok ugyancsak kreálhatók, amelyek csodálatosan díszítenek minden falat. A babafotókról készült vászonképek rendkívül élethűek, strapabíró a szerkezetük. Arról nem is beszélve, hogy ajándéknak is tökéletesek, bónusz, hogy a gyerekszobát szintén különlegessé varázsolhatjuk.