Csempevásárlás előtt állsz? Nem tudod, hogyan válassz?

Éppen ezért alig akad olyan ember, akinek ebben hatalmas rutinja lenne, így érdemes megragadni minden lehetőséget arra, hogy szakemberek tollából olvasgassunk tanácsokat, tippeket, útmutatókat. Mai cikkünkben egy kisebb összefoglalóval készültünk nektek a csempeválasztást illetően. 

 

Készen állsz a felújításra?

 

Biztosan neked is sok idő volt, mire rászántad magad, hiszen az anyagi ráfordítás mellett az idő, az energia, a takarítás és a kényelmetlenség is mind-mind a felújítás ellen hangol minket. Ha azonban az UDOOR fürdőkádajtó fürdőszobával kapcsolatos blogját olvasgatod, akkor hamar összeáll a kép, hogy mit és hogyan is szeretnél megvalósítani.

 

Itt ugyanis rengeteg információt találunk a fürdőszoba optimális kialakításáról, a stílusokról, a színek kiválasztásáról, a zuhanyzás és az ülőfürdő jótékony hatásairól és természetesen a biztonságos fürdőszoba-használatról.

 

Ez utóbbinak egyik alapvető eleme a kádajtó, amelyet a már meglévő kádba tudnak az UDOOR fürdőkádajtó szakemberei egy nap alatt beépíteni anélkül, hogy bármilyen csempét le kellene verniük.

 

Ezért aztán, ha most csak a csempével szeretnél foglalkozni, a kádajtóval később, azt is megteheted, hiszen a most vásárolt és felrakott csempédet semmi sem fogja veszélyeztetni.

 

Hogyan válassz csempét?

 

Igen, érezzük, hogy most igazán erre vagy kíváncsi, de elöljáróban leszögezzük, nincs egységes szabály, vagyis a nincs szabály az új szabály. Ennek értelmében szinte bármi megengedett, sokan akár kültéri járólapokkal is kísérleteznek, de a tartósságot nem lehet garantálni ebben az esetben.

 

Ha azonban maradsz a fürdőszobai csempéknél, akkor is hatalmas a választék: fa hatású, 3D-s csempék, különleges alakú darabok egész sora vár, így neked csak a színt kell megadni, és máris látod, mennyiféle csempében gondolkozhatsz.

 

A kellemes meleg árnyalatok soha nem mennek ki a divatból, de a kék és a zöld is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. 

 

A kisebb alapterületű fürdőszobákba érdemes világosabb árnyalatokat használni, sőt optikailag a nagyobb méretű csempékkel és járólapokkal is tudod nyújtani a teret.

 

Térképezd fel a lehetőségeidet!

 

Mielőtt a tettek mezejére lépnél, mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy alaposan járj utána mindennek, hiszen a választék hatalmas, nehéz rövid idő alatt harmonikus és biztonságos enteriőrt alkotni ebben a nagyon sokat használt helyiségben.

 

Térképezd fel az UDOOR fürdőkádajtó nyújtotta lehetőségeket és információkat, olvasd el tudástárukat, blogbejegyzéseiket, és garantáltan közelebb kerülsz majd álmaid fürdőszobájához!