Az Instant szolgáltatás igénybevételéből származó előnyök

Egyaránt megmutatjuk tehát a szerződéskötés, valamint a folyósítás gyakorlati megvalósulásának menetét abban az esetben, hogyha az Instant szolgáltatást is kérjük.


Pontosan mit kapunk, ha igényeljük az Instant szolgáltatást?

 

Az Instant szolgáltatás a MobilON kölcsön mellett, külön díj ellenében vehető igénybe. A legfontosabb előnye, hogyha élünk vele, akkor ideális esetben még ugyanazon a napon, a saját otthonunkban hozzá is juthatunk a szükséges készpénzhez. Sőt, az Instant szolgáltatással a hitelbírálati eredményt is lényegesen gyorsabban kaphatjuk meg. A regisztráció és a dokumentumok feltöltése ugyanis online történik, ennek megfelelően az adatok ellenőrzése szintén interneten keresztül zajlik, így a hitelbírálat lefolytatása harminc percen belül sikeresen meg is történhet.


Ennyire egyszerűen történik a kölcsönszerződés megkötése az Instant szolgáltatással

 

A külön díj ellenében igényelhető Instant szolgáltatás egyik legnagyobb hozzáadott értéke a kényelemben rejlik. Ha ugyanis élünk vele, akkor a szerződéskötéshez nem kell utaznunk, sorban állnunk és várakoznunk. A pénzintézet illetékes munkatársa ugyanis személyesen jön el hozzánk egy számunkra is megfelelő, előre egyeztetett időpontban. Mivel a szerződés is nála lesz, ezért a megkötés is minden további nélkül sikeresen megtörténhet az otthonunk kényelmében.

 

A Providentnél elérhető Instant szolgáltatás tehát ideális megoldást jelenthet, ha az egészségi állapotunk, a rengeteg teendőnk, illetve a kapacitásunk miatt nem tudunk vagy nem akarunk személyesen beutazni a területi pénzintézeti irodába.


Az Instant szolgáltatással a kölcsön összegének folyósítása egyszerűbb és gyorsabb lesz

 

Normál esetben a felvenni kívánt pénzösszeget átutaláson keresztül kapjuk meg. Erre viszont várnunk kell a szerződés aláírását követően legfeljebb nyolc vagy tíz napot. Az Instant szolgáltatás igénybevételével ezt a folyamatot is felgyorsíthatjuk. Merthogy a hozzánk személyesen érkező illetékes pénzintézeti munkatárs nemcsak a szerződés dokumentumait hozza magával. Nála lesz az általunk felvenni kívánt pénzösszeg is. Hogyha sikerül megállapodni és aláírni a papírokat, akkor máris sor kerülhet a folyósításra.

 

Méghozzá átutalás helyett készpénzes formában. Nem lesz tehát szükség várakozásra, mert az általunk igényelt pénzösszeg instant módon rendelkezésre áll. Vagyis felhasználhatjuk azokra a célokra, amelyeket régóta meg szeretnénk már valósítani, mostanáig viszont hiányzott hozzájuk a szükséges anyagi fedezet.