Az egyedi méretű nyílászáró ma már nem luxus!

Az átlagostól eltérő méretek gyártása ma már nem okoz gondot, és sokszor költségben sem jelent nagy eltérést, azonban a standard méretek használata megkönnyíti a beszerzést, lerövidíti a gyártási időt. Az egyedi méretek azonban lehetőséget adnak a sajátos megjelenésre. Mire számítson, ha egyedi ajtókat, ablakokat tervez?

 

A nyílászárók szerepe

 

Az belső terek megközelíthetősége, természetes megvilágítása, időjárás elleni és hővédelme, valamint a biztonságot szolgáló nyílászárók elhelyezése építészetileg és belsőépítészetileg is fontos momentuma a tervezésnek, és az épület energiahatékonysága szempontjából sem elhanyagolható. Válassza az Ablak Outlet kiváló Kömmerling nyílászáróit építkezéshez, felújításhoz, akár egyedi igényei megvalósításához is!

 

Mivel nyílászárót nem néhány évre, hanem évtizedekre választunk, érdemes lehet a lehető legjobb paraméterekkel rendelkezőt választani. A minőségi műanyag ajtók és ablakok minden szempontból nagyszerű választást jelentenek, mind esztétikailag, mind pedig épületfizikai tulajdonságaikat, tartósságukat illetően. A standard méretek mellett igényeihez szabva, egyedi méretekben és formákban is rendelhetők. 

 

Hogyan válasszon?

 

A műszaki jellemzők rendkívül fontosak, de ne hagyja figyelmen kívül azt sem, hogy az épület stílusa, az otthon hangulata szempontjából is meghatározóak. Az épület enegiahatékonysága tekintetében sem elhanyagolhatóak, hiszen a megfelelően hőszigetelt nyílászárókkal csökkenthető az épület hővesztesége, mérsékelhetők az energiaköltségek, továbbá a hideg és a huzat kizárásával nagyobb kényelmet nyújtanak az ott lakók számára is. 

 

A korszerű nyílászárókkal szerelt épületek értékállóak, egy esetleges eladásnál növelik az ingatlan értékét.

 

A minőségi profilokból készült, megfelelő üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók esztétikusak, változatos színekben elérhetők, megfelelnek az épületszerkezetekkel szemben támasztott szigorú követelményeknek, továbbá időtállóak. A jó minőségű vasalatok jóvoltából pedig zavartalan és könnyű működtetést garantálnak.

 

Bátran alkalmazzon egyedi méretű nyílászárókat!

 

Csere esetén a standard méretek praktikusak, azonban nem kell, hogy ez tartsa vissza az egyedi méretek használatától. Az ár sem lehet akadályozó tényező, mivel nem jelent ma már akkora különbséget. 

 

A modern gyártástechnológia lehetőséget ad változatos megoldásokra, csak a fantáziája szabhat határt ötleteinek. Számtalan színből válogathat, akár mindkét oldalon különbözőt is választhat. Az ablakok kialakításánál a kiegészítő elemek, osztók is egyedi megvalósítást tesznek lehetővé. 

 

Egyedi méretű ajtók, ablakok rendelése esetén kiemelten fontos tisztában lenni azzal, hogy melyik méret mit jelent, hiszen a pontos méretvétel a gyártás alapja.