Autószerelés okosan

Az utóbbiak lényegében azok, amelyek nélkül nem igazán tudnánk valóban biztonságban érezni magunkat. Nem árt az sem, ha van hely a pótkeréknek, továbbá a kerékcseréhez szükséges kerékkulcsnak és emelőnek. Ezeket szaknyelven sokszor kézi munkásemelőknek is hívják.

 

Ha meg kell emelni a verdát…

 

Persze egy autó felemelésére nem csak abban az esetben lehet szükség, ha defekt miatt a kereket ki kell cserélni. Ha körülnézel a Black Szerszám autóemelő választékában, akkor láthatod, hogy mennyi különböző típus létezik és kapható ezekből a hasznos szerszámokból.

 

Ezek az eszközök segítenek abban, hogy ha nem rendelkezel otthon saját profi autószerelő műhellyel, amelyben akna is található az alváz ellenőrzéséhez és szereléséhez, akkor is a gépjármű alá tudj pillantani. Kényelmesen el is helyezkedhetsz ott, s ami talán még ennél is fontosabb, biztonságban leszel a nem csekély súly alatt is.

 

A krokodil emelő nem harap, ellenben remek segítőtárs

 

Persze ha te magad profi autószerelő vagy, akkor számodra az alap műhelyfelszerelés része az autóemelő. Vagy akár több is? Az otthoni bütykölésekhez akár a BLACK alacsony profilú krokodil változat is elegendő lehet. 

 

Maximum 2,5 tonnás gépjárműveket fel lehet ezzel emelni biztonságosan. Alacsony profilú, azaz 80-160 mm-es autókhoz és sportautókhoz is kiválóak, de lapos tárgyakhoz is kényelmesen használhatod, s nem csak a műhelyben. Mivel nem nehéz, szinte bárhova elviheted.

 

Persze a nagyobb tonnákhoz már komolyabb szerkezet szükséges, olyan, amellyel a nehezebb súlyt is erőlködés és izzadás nélkül meg lehet emelni, illetve azt meg is lehet tartani. Ez neked sem lesz majd gond, ha a Black sűrített levegős pneumatikus emelője a műhelyed tartozéka. Akár még egy kisteherautó megmozdítása sem jelent gondot. Több változata elérhető, nézd meg Black Szerszám webáruházában!

 

Csak a megfelelő emelőt a megfelelő helyre!

 

Természetesen a megfelelő autóemelő kiválasztása minden esetben nagyban függ attól, hogy milyen típusú munkát szeretnél vele hatékonyan, biztonságosan és gyorsan elvégezni. Persze az is nagyon sokat nyom a latban emellett, hogy milyen méretű és típusú járművet vagy járműveket kívánsz megmozgatni. Nem lehet azonban eleget hangsúlyozni, hogy mégis a legfontosabb a kiválasztott emelő biztonságos és megfelelő használata. Szigorúan be kell tartani az adott eszköz típusára vonatkozó gyártói utasításokat és a biztonsági előírásokat is.

 

Ha rendelkezel saját emelővel, akkor nagyon sok pénzt meg tudsz spórolni. Magad is el tudsz végezni komolyabb ellenőrzéseket is otthon, nem kell azonnal egy autószerelő műhelyben időpontot kérni és ott egy vagyont elkölteni. Tedd kényelmesebbé az életed egy remek minőségű BLACK autóemelővel!