A magyaros ajándék nemcsak külföldieknek lehet nagyszerű meglepetés

A magyaros ajándékcsomagok azonban nemcsak az idelátogatók számára képviselhetnek értéket, hazánkbeliek is szívesen fogadják a finomságokat, szépségeket. Sokan szeretik a különleges pálinkákat, az unikumot, különböző tájegységeink ízletes borait, de a libamájnak, kolbászféléknek vagy a tipikus magyar édességeknek is megvannak a rajongói. Céges ajándékként vagy személyes kapcsolatainkban is nagyszerű választást jelenthetnek.

 

Mi kerül egy magyaros csomagba?

 

A Bellio magyaros ajándékcsomagok legfőképp prémium minőségű gourmet termékeket tartalmaznak, ezek azok a termékek ugyanis, amelyekkel a legtöbb ide látogató külföldi találkozik, illetve amelyek az általános ízlésnek leginkább megfelelnek. 

 

A magyaros éttermekből, a messze földön híres karácsonyi vásárból a külföldiek számára ismert magyar ételek jellegzetes fűszere a csípős és az édesnemes pirospaprika biztosan helyet kap a legtöbb összeállításban, de szerepelnek benne a legjobb, hagyományos és különleges gyümölcsökből készülő pálinkák, a legmagyarabb gyomorkeserű, az unikum különböző fajtái, minőségi magyar borok, akác- és más különleges mézek, kézműves csokoládék, marcipános termékek. De ha nem találod a kínálatban, amit szeretnél, magad is összeállíthatsz egy egyedi válogatást. 

 

Karácsonyra is tökéletes magyaros ajándékok

 

A magyaros csomagok bármilyen alkalomra adhatók, de ha szeretnéd aktuálisabbá tenni, karácsony tájékán az ünnephez kapcsolódó finomságok is kerülhetnek bele.

 

Bár a szaloncukor francia és német eredetű, de a nálunk használatos formája, a rojtozott csomagolásba bújtatott, csokibevonatos változat, amelyet a karácsonyfa díszítésére használtak, magyar találmány. Ma már számtalan különleges ízben, és minőségi alapanyagok felhasználásával készül, így helye van a magyaros édességek között. Bár több nemzet is készíti hasonló ízesítésben, de tekercs formájában igazi magyar “találmány” a bejgli, amely a tradícionális mákos és diós ízesítés mellett ma már változatos töltelékkel ízesítve is kapható, és nem maradhat ki egyetlen karácsonyi ajándékcsomagból sem. 

 

Praktikus ajándékcsomagok

 

A többféle, édes és sós ínyencséget, finomságot, valamint kitűnő borokat, az ünnepi alkalmakhoz illő pezsgőket, hungarikumként jegyzett pálinkákat tartalmazó meglepetéscsomagok hasznos ajándékok lehetnek. Garantáltan sikert aratnak a családokban, mindenki találhat benne neki tetsző ízeket, akár rokonnak, barátnak, akár üzleti partnernek szánjuk.

 

Karácsonyra is jó választást jelentenek, hiszen a gourmet ajándékok nagyszerűen kiegészíthetik az ünnepi asztalok választékát, megkönnyíthetik a háziasszonyok dolgát. 

 

Legyél formabontó, lepd meg barátaidat, kollégáidat, üzletfeleidet magyaros ajándékcsomagokkal akár karácsonyra is!