A karácsonyi dekoráció nem lehet teljes az ünnepi textíliák nélkül

A díszítéshez számos kiegészítőt felhasználhatunk a karácsonyi figuráktól kezdve a dekorlámpákon át egészen a fényfüzérekig. Mindezek mellett azonban nem feledkezhetünk meg a karácsony hangulatát idéző textíliák beszerzéséről sem!

 

Mi mással lehetne jobban megteremteni a meghitt, szeretetteljes környezetet, mint egy karácsony színeiben és mintáiban pompázó takaróval, függönnyel vagy asztalterítővel? Ha körülnézünk a MÖBELIX karácsonyi textíliák menüpontjában, akkor láthatjuk, hogy milyen gazdag kínálatból válogathatunk. Nézzük, mik azok, amiket feltétlenül be kell szereznünk!

 

Puha takaró karácsonyi színekben

 

Amikor beköszönt a hűvösebb idő, akkor előszeretettel töltjük otthon az időnket, ahol szeretünk bekuckózni, forró italokat fogyasztani, olvasni, esetleg filmet nézni. A kuckózós programok tökéletes kiegészítői a pihe-puha takarók. 

 

Miért ne jelenhetnének meg rajtuk olyan színek és minták, amik az ünnep hangulatát idézik? Ami a színeket illeti, a piros, a fehér, a szürke és a zöld is nagyon trendi, a minták esetében pedig a takarókon lehetnek négyzetek, hópelyhek, csillagok, sőt akár még szarvasok is.

 

Bár alapvetően a takarók, plédek a használati tárgyak közé sorolhatók, az ünnepi időszakban esztétikai szerepet is kapnak. Sokszor nem is használjuk őket, csak ízlésesen elhelyezzük a kanapén vagy az egyik ülőkén, hogy hangulatosabb legyen a lakás.

 

Ünnepi hangulatot idéző díszpárnák

 

A takarók mellől pedig nem hiányozhatnak a párnák sem, hiszen azok is a kényelmünket szolgálják. Bár a díszpárnákat nem szoktuk állandóan a fejünk alá tenni, de néha jó, ha meg tudjuk támasztani velük a derekunkat vagy a karunkat. Mint ahogy a nevükben is benne van, ezek remek díszek lehetnek, bármelyik helyiségben is tűnnek fel.

 

Aranyos karácsonyi tárgyak textilből

 

És persze ott vannak az aranyos ünnepi tárgyak is, amik szintén textilből készülnek. Ilyen például a rénszarvasos ajtóütköző vagy a karácsonyi mintás, felakasztható zsák. Ilyenkor ezek is bátran előkerülhetnek, ha máshol nem is, a gyerekszobában érdemes használni őket.

 

Ezek tehát azok a termékek, amiknek a beszerzését nem odázhatjuk sokáig, hiszen jó, ha már december elején kitesszük őket. Bár maga az ünnep is nagyon szép és tartalmas tud lenni, mégis az előtte lévő várakozási időszak a legizgalmasabb. Az érzelmeket pedig mi mással tudnánk jobban fokozni, mint a karácsony hangulatát idéző textíliákkal?

 

Ne legyünk hát restek körülnézni a MÖBELIX kínálatában és beszerezni mindent, amiről úgy véljük, hozzáadhat az ünnep fényéhez, meghittségéhez!