Tanévkezdő baba-és gyerekholmi börze Pécsett

Szeptember 5-én - vasárnap - délelőtt ismét szülők veszik birtokba a pécsi Vásárcsarnokot.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsimami közös szervezésében szeptember 5-én a pécsi Vásárcsarnokban megrendezésre kerülő baba- és gyermekholmi börze sokaknak segíthet enyhíteni a tanévkezdéssel járó terheket.

A vírushelyzet miatt lassan egy éve nem  tudták megtartani a több éves hagyományra visszatekintő börzét Pécsett és mivel  nem tudni, hogy ősszel milyen korlátozások várhatók, ezért a szervezők bíznak abban, hogy minél több család ellátogat a rendezvényre, ahol közel 200 árus lesz és a bolti ár töredékéért cserélhetnek gazdát a feleslegessé vált, de még jó állapotú gyerekruhák, játékok és babakellékek.

A rendezvényen lehetőség lesz leadni azokat a még használható tanszereket, jó állapotú iskolatáskákat, gyerekruhákat is, melyekre a családnak már nincs szüksége, de szívesen adományoznák rászorulóknak. Ezeket az ormánsági hátrányos helyzetű, és vihar sújtotta kistelepülésekre, illetve az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ segítségével hátrányos helyzetű pécsi családokhoz juttatják el.