Saját receptek az étlapon

Hiánypótló újdonsággal bővült  Baranya gasztronómiai kínálata, megnyílt Hosszúhetényben Hosszú Tányér gourmet-ház.


Új szintre emeli a vendéglátást a Pécs melletti Hosszúhetényben megnyílt étterem, a Hosszú Tányér. A sajátos hangulatú étterem kialakításával a múlt század elejének elegáns világát idézi. Az étlapja viszont minden tekintetben modern. Konyhafőnöke pedig komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező mesterszakács, Kun Péter nemcsak kitalálja az étlapon szereplő ételeket, hanem ő is  készíti  el.

 

Mint Herbály-Hosszú Franciska, az étterem tulajdonosa elmondta, az egyediséget, a minőséget és a hangulatot helyezik előtérbe. Újszerű, szokatlan íz kombinációkra és művészi szépségű tálalásra készülhetnek a hozzájuk betérők.


A heti három napon, hétfőtől vasárnapig nyitva tartó étteremben az emberközeli vendéglátást erősíti a nyitott konyha, ahova bármikor be lehet nézni, figyelemmel lehet követni a séf munkáját és  szót lehet vele váltani a készülő ételekről. Hasonlóra zsúfolt belvárosi helyeken nincs lehetőség.