Nyári Színház újra

Ezen a nyáron tíz előadást tekinthetnek meg a Pécsi Nyári Színház szabadtéri színpadán, a Káptalan Kertben július 18. és augusztus 16. között a felhőtlen kikapcsolódásra vágyók.

Mint  Vidákovics Szláven, a Pécsi Nyári Színház művészeti vezetője elmondta, reményeik szerint ez a nyár már majdnem olyan lesz, mint régen. A Káptalan Kertben már zajlanak a könnyűzenei koncertek és júliusban a Pécsi Nyári Színház is megnyitja kapuit.

Idén hét társulat, összesen tíz előadással érkezik a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpadra. A hat vendégtársulat mellett, a Nyári Színház évtizedes hagyományaihoz híven a Pécsi Nemzeti Színház egy vadonatúj produkcióval mutatkozik be a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpadon. Négy alkalommal kerül színre A miniszter félrelép című bohózat.
 
E mellett a Bánfalvy Stúdió Páratlan páros, a L’art pour l’art Társulat Ember a falvédőről, a kaposvári Csiky Gergely Színház Furcsa pár, a Pesti Művész Színház Imádok férjhez menni, a Gergely Theáter Ami késik, nem múlik és a Rátonyi Róbert Színház Cigányszerelem  előadásai lesznek láthatók.