MiniFishing Orfűn júniusban

Az orfűi  kempingben a Fishing on Orfű Fesztivál szervezői június 17. és 19. között - MiniFishinget tartanak.


 A MiniFishing egyfajta időutazást kínál, a tavaly elveszett orfűi fesztiválélményeket kaphatják vissza mind a látogatók, mind a fellépő zenekarok.  A családias kisfesztivál vendégeinek számát a szervezők háromezer főben korlátozzák, és a rendezvényen - életkortól függetlenül - kizárólag a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt.


A résztvevők négy zenei helyszínen, összesen negyvenöt produkciót nézhetnek meg. Fellép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, Krúbi, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Galaxisok, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, a Blahalouisiana, a Platon Karataev, Bérczesi Róbert és a Kaukázus.

 A járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing on Orfű Fesztivált  pedig  az eredeti időpont helyett az előre meghirdetett pótdátumon, augusztus 25. és 28. között tartják meg. Azon pedig többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra. A tervek szerint pótolja elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, és búcsúzik a Kistehén.