Közeledik Pécs egyik ikonikus nyári programja

Közeledik Pécs egyik ikonikus nyári programja, jövő héten kezdődik a Sétatér Fesztivál.

Junkies, Anna and The Barbies, Első Emelet, The Biebers, Dánielfy Gergő és sokan mások! Június 27-30. között a Sétatéren bőséges étel-és italkínálat, valamint napi két koncert várja a közönséget.

Kocsis Paulina, az X-Faktor tizedik szériájának második helyezettje kezdi a koncertek sorát június 27-én 19 órától, akit 21 órától az Anna and The Barbies követ a színpadon. Az idén 20 éves zenekart a rockos hangzás és átütő erejű színpadi jelenlét jellemzi. A “Márti dala” című, “kezdjetek el élni” mottójú daluk mára már szállóige lett.

Dánielfy Gergő a 2018-as „A Dal” Év Felfedezettje, a színész, énekes, dalszerző június 28-án lép elsőként közönség elé, őt a  Sorry című  sláger előadója, a The Biebers követi. A modern pop-rock zenekar Puskás Petivel az élen garantáltan megtáncoltatja a közönséget, hiszen „ha hív a város, mindig mennünk kell”.

A reggae és dirty ska zenét játszó, bajai StabilFrazír és a legendás Első Emelet június 29-én  lép fel. Az 1982-ben alakult Első Emelet stílusát leginkább az újhullám és a szinti-pop határozza meg. Sikereik ma már legendának számítanak, dalaikat a mai napig játsszák a rádiók.

A zárónapon, június 30-án a pécsi Pixelplants indul az este, őket az idén 30 éves punk-rock csapat, a Junkies követik,  akik az eddig megjelent 13 lemezük legjobb dalait hozzák el.

A fesztivál ideje alatt a kézműves vásár mellett közel 35 gasztronómiai kitelepülő bor- és ételkülönlegességei közül válogathatnak a fesztiválra kilátogatók.