A hatodik előadás meglepetés

A  Pécsi Nyári Színház fergeteges vígjátékokkal és különleges vendégelőadásokkal várja a nézőket július 9. és 28. között. Jegyek már kaphatók.

Visszatérőként a Pesti Művész Színháza a programsorozatot egy világhírű klasszikussal, július 9-én a Pesti Művész Színház a Jövőre veled, ugyanitt Márton András rendezte vígjátékkal érkezik  Egyházi Gézával és Fogarassy Bernadettel.
 
Július 11-én jön az Orlai Produkció Thomas Vinterberg és Tobias Lindholm: Még egy kört mindenkinek színdarabbal, ami a nagy sikerű, Oscar-díjas dán film alapján készült. A darab nagy beleérzéssel és humorral szembesíti majd a nézőket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.
 
Ezt követi július 16-án a kaposvári Csiky Gergely Színház Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila: Csoportterápia című musical comedyje, amiben a reménytelen kísérletű önkibogozások csoportosan elkövetett marhasággá fajulnak. Ennek végeredménye pedig egy szinte receptre.
 
Július 21-én először mutatkozik be a Pécsi Nyári Színházban Kamarás Iván. A Veled maradok koncertszínházi előadásával lép a közönség elé, ami nem más, mint egy színházi este, koncertbe ágyazva. A legnagyobb magyar slágerek, a legismertebb világslágerek hallhatók majd előadásában, a Veled Maradok Band kíséretével. Négy zenész, öt hangszer, egy színész segítségével ismerhetik meg a nézők a színház diszkrét báját, színházba és zenébe rejtett igazságok és igazságtalanságok során át.
 
Július 28-án egy egészen különleges koncertre kerül sor a Káptalan Kert fái között, amelyen egy színpadon lép fel a Csík zenekar és Presser Gábor.

A hatodik, ráadás előadás egyelőre meglepetés. Figyeljék a Pécsi Nyári Színház Facebook oldalát és honlapját.