Végezz ülőmunkát kényelmesen!

Válasszunk kényelmes széket!

 

Az első és legfontosabb a jó forgószék beszerzése, amelyet megtehetünk a Homelux webáruház irodabútor kínálatából is. Itt remek irodabútor szettek, íróasztalok, irodai és forgószékek sokaságát találjuk, mind jó minőségű, esztétikus modell.

 

Nemcsak a dizájnt, hanem a funkcionalitást is kell azonban nézni, főleg, ha a székről van szó. Olyat érdemes választani, amely rendelkezik állítható fejtámlával, derék- és kartámasszal is, emellett persze fontos, hogy további egyedi igények szerint is állítható legyen.

 

A Homeluxnál öko-bőr és mesh háló anyagú modelleket is találunk, kinézet szerint is válogathatunk kedvünkre: az impozáns főnöki forgófotelektől kezdve a kecsesebb változatokig széles a kínálat. Minden esetben nézzük meg, mekkora a szék teherbírása és milyen plusz funkciókkal rendelkezik.

 

A forgószékeket nemcsak irodákba, hanem otthonra is érdemes beszerezni, akár magunknak, akár a gyermekünknek. Számítógépes munkákhoz, tanuláshoz is remekül hasznosíthatók, hiszen egy forgószékben ülve nem fájdul meg az ember háta, könnyen elérhetővé válik a munkafelület, és még pihenni is lehet benne.

 

Az irodabútor választásának kérdései

 

Ha egy komplett irodát szeretnénk berendezni, akkor is érdemes a Homelux oldalát felkeresni, hiszen komplett szettek is találhatók, így az egyes kiegészítők stílusban, színben passzolni fognak.

 

A készletekben megtalálható az íróasztal és a szekrények is, melyek az iratok tárolásához biztosítanak helyet. Fontos átgondolnunk, miből mennyire lesz szükség. Csak polcos szekrényekre van igény vagy zárható modellekre is? Görgőkön guruló fiókos tárolókkal és fali polcokkal is bővíthetjük a tárolási kapacitást.

 

Érdemes úgy összeválogatni a bútorokat, hogy azok egymással kompatibilisek legyenek, például azonos legyen a magasságuk, hogy egymás mellé helyezve őket jól szolgálják a munkavégzést.

 

Hosszú távra tervezzünk mindig! Célszerű elemekből összerakni az iroda berendezését, hogy az összképet bármikor megváltoztathassuk, ha szükséges: új munkatárs felvétele esetén például gond nélkül be tudjunk rakni még egy asztalt a szettbe.

 

Gondoljunk mindenre!

 

Ne feledkezzünk meg az iroda berendezése során a kábelek, vezetékek esztétikus elhelyezéséről, de a virágok, dísztárgyak beszerzéséről sem. Ugyanakkor arra is ügyeljünk, hogy ne legyen túl zsúfolt a tér. Gondoskodjunk a megfelelő megvilágításról is. Tegyük otthonossá a munkakörnyezetet, amennyire csak lehet.

 

Az ergonómia, a tisztaság, a rendezettség, az esztétikum, a funkcionalitás és a kényelem növelik a dolgozók hatékonyságát, minden szempontból hasznos, ha ezen irányelvek szerint rendezzük be az irodát.