Új dolgokat próbálna ki? Íme, pár tipp, hogy levetkőzze félelmeit!

Az alábbi írásunkban eloszlatjuk az ezzel kapcsolatban felmerülő félelmeit, segítjük levetkőzni a gátlásait, hogy aztán felszabadultan és boldogan, biztonságban élhesse meg a gyönyör minden csodáját.

 

Hogyan foghat hozzá?

 

Talán a legfontosabb, mielőtt belevágna, hogy eldöntse, mire vágyik valójában. Az elején még egyedül kísérletezne, hogy mi a jó, vagy sokkal inkább a párjával fedezné fel ezt a szinte teljesen ismeretlen terepet? Ha döntött, akkor indulhat is az eddigi legizgalmasabb utazás, amin eddig valaha részt tudott venni.

 

A Szeresdmagad.hu anál eszközeinek köszönhetően egy olyan helyre nyerhet betekintést, ahova talán sosem gondolta, hogy el fog jutni. Legyen türelmes, hiszen mivel itt sem Ön, sem pedig a párja nem járt még, így lehet, hogy egyiküknek több időre lesz szüksége, mint a másiknak.

 

Sokan azért utasítják el az anális közösülést, mert tisztátalan, szembe megy minden eddig tanult dologgal, tapasztalattal. Mások pedig azért ódzkodnak tőle, mert a szűk végbélnyílás miatt fájdalmat éreznek, ami fizikai sérülést is okozhat. Ezek a félelmek azonban nem alaptalanok, viszont vannak olyan eszközök és kiegészítők, amikkel kellemesebbé teheti.

 

A síkosító szerek használata

 

A legjobb szinte minden esetben, ha már azonnal síkosító szerek alkalmazásával indulunk neki az útnak. Az anális együttlétet kedvelők azért érzik ezt különlegesnek, mert a hátsó nyílás sokkal szűkebb, ezért intenzívebb a szexuális élmény. Az orgazmust követően a végbélből nem olyan egyszerűen csúszik ki a férfi nemi szerv, ennek köszönhetően az aktus is tovább tarthat.

 

Amennyiben valaki az anális örömszerzés mellett dönt, akkor a behatolást először mindenképpen síkosított ujjakkal érdemes megtenni. Amikor már az ánusz megfelelő mértékben kitágult, akkor jöhet a hímvesszővel történő behatolás. Aki pedig egyedül kíván kísérletezni, annak ott vannak a gyönyörszerző eszközök.

 

A higiénia a legfontosabb

 

Ahogy minden együttlét során, itt is különös figyelmet kell szentelni a higiéniának. A végbél alapos kimosása, valamint tisztítása ellenére sem biztos, hogy a baktériumok vagy egyéb anyagok nem kerülnek rá a hímvesszőre. Ezért lényeges, hogy a közösülés után sose történjen vaginális aktus, hiszen a partner hüvelye érzékenyen reagálhat a fertőzésekre.

 

A másik lényeges szempont, hogy a nem megfelelő tempó, valamint az előjáték hiánya felsértheti a végbélzáró izmot, ezáltal mikrosérülések keletkezhetnek, ami vérzést okozhat. Éppen ezért érdemes óvszert és síkosítót használni, amely megakadályozhatja ezen problémák kialakulását.