Teniszpályás luxusbirtoka van a pedagógus Borkainénak

Teniszpályával és istállóval is rendelkező birtoka van Sokorópátkán a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt (54) győri fideszes polgármester feleségének – írta a Facebookon Hadházy Ákos (45) független parlamenti képviselő. A politikus szerint a fegyveres őrökkel őrzött birtok hat összevásárolt telekből állt össze és ennek igazolásaként a tulajdoni lapról is töltött fel képet.

Borkainé Havassy Myrtill telkén – írja Hadházy – néhány évvel ezelőtt még semmi nem volt, 2012 óta azonban felhúztak egy központi épületet, valamint van istálló, karám, szőlő és egy kiserdő is található. Sőt, a politikus állítólag azt hallotta a háznál dolgozó építőmunkásoktól, hogy egy jakuzzit is építettek, valamint azt, hogy az egész, 4 hektáros területet alagcsövezték, amelynek a költsége több tízmillió forint.

 


Jóban–rosszban. Borkainé Havassy Myrtill a jobboldalon.

 

„Ha nem is olyan nagyszabású, mint a Főnök kastélyai és bunkerje Alcsúton, azért az már most látszik, hogy méltó a velejéig korrupt fideszes elithez, méltó az adriai bulikhoz és méltó a semmiért havi egymilliót kaszáló gyermekhez is.

 

Az információt egy ott dolgozó építőmunkástól hallottam, szerinte pl. az egész területet alagcsövezték (csak ennek költsége több tízmillió), gyönyörű jakuzzit is építettek bele, a teniszpálya pedig ugye kívülről is látszik, csakúgy, mint a szőlőskert a hegyoldalban.

 

Sajnos ez nem nagyon tud máshogyan összejönni, mint ha azok az információk a táskákban a maldív és horvát bankokba szállított pénzekről valóban igazak.

 

Ezek a képek még inkább bizonyítják: azon a jachton nem az volt a baj, hogy az urak kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel játszottak, hanem hogy a hölgyek rossz erkölcsű, öregedő urakkal szórakoztak.

 

Mégegyszer ki kell mondani: ez az ügy nem a fellációról, hanem a korrupcióról szól! Kőkeményen.” – írja Hadházy.

 

Mint kiderült, a jachtos orgiákra járó Borkai Zsolt polgármester 20 éves fia is részt vett apja kétes üzelmeiben: 2015 óta munka nélkül havi egymilliós fizetést vesz fel egy baráti cégnél.

 

(Forrás és további képek: Facebook)