Te mivel szeretsz lazítani?

Ha úgy érzed, a régi módszerek nem hozzák meg a várt eredményt, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni az Erotikashow.hu kínálatában kapható wandokat, amelyek gyakorlatilag varázspálcaként hozzák el a kívánt pihenést és jól megérdemelt kielégülést. Mai cikkünkben ezt a kis csodaeszközt vesszük górcső alá. 

 

Mit is tud a wand?

 

Ránézésre talán azt mondanád, hogy ez simán egy vibrátor, azonban ha jobban megnézed, esetleg termékleírást és használati útmutatót is áttanulmányozol, vagy elolvasol használói véleményeket is, akkor látni fogod, hogy ezek a kis kütyük mennyivel többet tudnak.

 

  • -Egyrészt kényelmesebb a használatuk, mivel halkabbak és diszkrétebbek.

  • -Másrészt több funkcióra is bevethetőek, hiszen a klasszikus vibrátori funkción, a csikló izgatásán túl még egészségügyi szerepeket is ellát. A masszírozó funkciójának hála ugyanis a nyakon és a vállon is bevethető akár, ami által csökken a stressz.

  • -Számtalan rezgőfunkció választható, így mindenki a saját igényei szerinti intenzitást választhat ki.

 

Így aztán ha szereted, hogy masszíroznak, és nem veted meg a nagyszerű orgazmusokat sem, akkor mindenképpen érdemes beszerezni egy wandot, vagyis masszírozó vibrátort a fent említett webáruház kínálatából.

 

Ügyelj a részletekre!

 

Ahhoz, hogy minél tovább tudd használni a varázspálcádat, akad egy-két előírás, amit szükséges lesz betartani.

 

Minden használat előtt és után alaposan tisztítsd meg, és ügyelj rá, hogy teljesen száraz állapotban tedd el. A nedvesség ugyanis a fertőzések melegágya, ne hagyd, hogy bármi elrontsa az élvezetedet.

 

A használathoz mindenképpen szükséged lesz vagy smaragdolajra vagy síkosítóra. Csakis vízbázisú változatokat használj, de ne feledkezz meg róla semmiképp, mert csak úgy lesz igazán kellemes az élmény.

 

Mehet a felfedezés!

 

Elsőre talán azt gondolnád, hogy ez is csak egy újabb játékszer, amit magányos perceidben előkaphatsz. Mi azonban azt tanácsoljuk, hogy akkor is kerüljön elő a masszírozó vibrátor, ha a pároddal vagy éppen, hiszen csodás felfedezőutakat tehettek meg együtt a testetek és az intimitás terén ennek a kis kütyünek a segítségével.

 

Láthatod hát, hogy a wand használata mennyi előnnyel jár: jobban megismered a saját erogén zónáidat, izgalmasabb lesz a szexuális életed, lazább és oldottabb leszel, sőt, még kielégült is. Talán nem is kérdés, hogy minél hamarabb érdemes beszerezni a saját wandodat az Erotikashow.hu kínálatából.