Szemeteszsák nélkül káosz és szemét öntené el a várost

Látható, hogy ez a termék egy igazi kincs, segít abban, hogy tisztán és higiénikusan tartsuk az üzletet, az utcát, összességében pedig megvédi az egész várost!

 

A méret is lényeges!

 

Az indepack.hu webshopjában kapható szemeteszsákok különféle méretekben készültek. Ennek nagyon praktikus oka van, ugyanis nagyon sokféle méretű szemetes van, és ezekbe mindig a beleillő zsákot kell rakni. Az, hogy hol, milyen kukát alkalmazunk, a felhasználástól is függ. A WC-ben egy kisebb változatot kell rakni, hiszen itt kicsi a hely, valamint gyakran kell cserélni a zsákot.

 

A mosdóba, a kézmosóhoz egy nagyobb kuka kell, de mivel ide szinte csak papírtörlők fognak bekerülni, így elegendő lesz naponta egyszer kicserélni. A konyhába is nagyobb kuka kell, itt nagy mennyiségű szemét keletkezhet, a pulthoz pedig akár szelektív változatot is tehetünk. A bejárati ajtó mellé is kerüljön egy diszkrét és mutatós verzió, így a vásárló könnyen ki tudja dobni szükség esetén, ami a kezében van, például egy zsebkendőt vagy bármi mást. 

 

A tisztaság az üzlet alapvető érdeke

 

A tisztaság és a higiénia nem csupán azért lényeges, mert bizonyos előírásoknak meg kell felelni, melyet akár ellenőrizhetnek is, hanem azért is, mert a vásárlók vagy a vendégek nem szeretik a koszos helyeket. Rendszeresen kell tehát takarítani, ehhez pedig nagy hatékonyságú ipari tisztítószerek szükségesek.

 

A tisztítószerek mellett a takarítóeszközök is legyenek jó minőségűek, ezekkel ugyanis hatékonyan vehető fel a harc a piszok ellen. Partvist, felmosóvödröt és felmosót, lapátot, szivacsot, dörzsit, törlőkendőt, valamint gumikesztyűt kell beszerezni, ezekkel tisztán tarthatók a felületek legyen szó a konyháról, a mellékhelyiségekről vagy a vendégtérről.

 

A papírárukról sem szabad megfeledkezni!

 

Annak érdekében, hogy a tisztaság tökéletes legyen, a különböző papírárukat is be kell szerezni. Ilyenek a WC-papír, a kéztörlők, papírtörlők, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalkozás számára.

 

A papírtörlők a konyhai higiénia megteremtésében segítenek, a zsíros, olajos szennyeződések feltörlését is könnyen el lehet velük végezni. A hajtogatott kéztörlő egy tiszta és elegáns megoldás a mosdóban.

 

A szemeteszsák beszerzése

 

Az adott szemetes méretéhez illő zsákot használd, ez lesz ugyanis a legkényelmesebb. Ha túl kicsi szemeteszsákot vásárolsz, akkor azt nem lehet ráhúzni a kuka szélére, így a szemét mellé fog menni és beszennyezi az edényt. A túl nagy változat szintén nem jó, ebben az esetben nagyon ki fog lógni a zsák a kuka oldalánál ez egyáltalán nem esztétikus és pazarlás is.

 

A szemeteseket ürítsd ki igény szerint, ha pedig szállítási nap van, akkor ne feledd az edényt kihelyezni!