Prémium fali töltővel a hatékony és gyors töltésért

Mit tud nyújtani egy prémiumkategóriás fali töltő?

 

Fontos, hogy még mielőtt bármilyen eszköz mellett letesszük a voksunkat, egy szakemberrel meg kell vizsgáltatni az otthoni hálózatot. A rendszer teljesítménye, kapacitása befolyásolja, hogy milyen töltőt lehet telepíteni. Ha ez megvan, akkor következhet a beszerelés, amit szintén csak hitelesített szakember végezhet el. Az eautotoltokabel.hu töltőtelepítési árajánlat oldalán tájékozódhatunk arról, hogy mégis mennyibe kerül a folyamat.

 

Ha ezzel megvagyunk, akkor a figyelmünket már a megfelelő eszköz kiválasztására fordíthatjuk. Az egyik leghatékonyabb választást a Wallbox Pulsar Max jelentheti, aminek a használata nagyon egyszerű, hosszú távon pedig rengeteg költséget lehet vele megtakarítani. Mégis hogyan? A töltés során a töltési hatékonyság a legfontosabb paraméterek közé tartozik. A gyári, konnektoros töltőknek ez a mutatója mindössze 80%, ami azt jelenti, hogy a felvett energiának az egyötödét nem tudja átadni az akkumulátornak. Ezzel szemben a Wallbox Pulsar Max könnyedén képes 95%-os hatékonyságra is. Az a 15%-os különbség hosszú távon már erősen meglátszik a rezsiszámlán is.

 

A gyári töltőt inkább hagyjuk meg biztonsági tartaléknak, vagy ha éppen elutazunk, akkor bizonyos helyzetekben jól jöhet. Természetesen nem ez az egyetlen érv a Wallbox Pulsar Max mellett.

 

Beltéren és kültéren egyaránt használhatjuk

 

Úgy építették és tervezték, hogy az időjárási viszontagságoknak is ellenálljon. A telepítése egyszerű, amivel szintén időt és pénzt spórolhatunk. A használatát gyorsan meg lehet tanulni, még a kézikönyv elolvasására sem lesz szükség. Folyamatosan jelzi nekünk az állapotvilágítás segítségével, hogy éppen még töltés alatt áll-e az akkumulátor, vagy már befejezte a munkát az eszköz. Kicsi, de mégis nagyon erős. Minden funkciót megtalálhatunk benne, amire szükségünk lehet az elektromos autó töltéséhez.

 

Mobiltelefonon és okosórán is követhetjük a töltési folyamatot

 

Valós időben figyelhetjük meg, hogy éppen hol jár az akkumulátor töltése függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodunk. Az eszközt időzíthetjük is, akár éjszakára, amikor mindenki alszik és az otthoni elektromos hálózat sincs túlterhelve. Valós idejű statisztikát kapunk arról, hogy mennyi energiát használt fel a töltő, mennyi idő kellett az akkumulátor feltöltésére. Értesítéseket is kapunk az okostelefonra, okosórára, hogy a töltés befejeződött, vagy figyelmeztethet is minket, hogy ne felejtsük el utazás előtt felcsatlakoztatni az autót a töltőre.