Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!

A The Bright Academy online tanfolyamai között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Sok-sok érdekes kurzust indítanak itt, és ezek elvégzéséhez ki sem kell mozdulni otthonról. A szabadidőnkben kényelmesen tanulhatunk, ráadásul a tananyag korlátlanul elérhető. Nézzük, milyen izgalmas tanfolyamokat hirdet ez az oldal!

 

1. Hobbi és kreatív tanfolyamok

 

Akkor is érdemes szétnézni a The Bright Academy oldalán, ha csak új hobbit keresünk, ugyanis itt ilyen képzéseket is találunk. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a lakberendező tanfolyam. A kurzuson megtanítják, hogyan lehet ízlésesen berendezni az egyes helyiségeket, milyen stílusirányzatok vannak, de az épületek műszaki jellemzőivel is megismerkedhetünk.

 

A képzés 14 modulból áll, igen részletesen tárgyalják az egyes témaköröket. A tanfolyam végeztével képes leszel arra, hogy megtervezd a saját otthonod berendezését: a színek használatától kezdve a bútorok kiválasztásáig és elhelyezéséig.

 

Másik kedvelt tanfolyam a hobbikeresők körében a fotós tanfolyam. Létezik egy alapképzés, majd lehet speciális tudást is szerezni, van ugyanis termékfotó és beauty fotótanfolyam is. Ha pedig mindet egyszerre szeretnéd elvégezni, akkor a mesterkurzusra érdemes jelentkezned.

 

2. Grafikus és webdesigner tanfolyamok

 

Akik váltani szeretnének munkahelyet, jellemzően olyan szakmák iránt érdeklődnek, amelyet otthonról is tudnak majd végezni. Épp ezért kedvelt többek közt a grafikus tanfolyam. Egy jó grafikus nagyon sok megrendelést kaphat, az internetes weboldalak tervezésétől kezdve a hirdetések készítésén át sokféle megbízást teljesíthet.

 

Ha pedig az alapok megvannak, akkor itt is érdemes továbblépni, és akár egy webdesigner tanfolyamot is elvégezni. Ez szintén egy kreatív szakma, kicsit más, mit a grafikusé, hiszen a webdesigner főleg a honlapok arculattervezésével foglalkozik.

 

Nézz utána a fent említett oldalon, neked való-e a képzés, nagyon részletes leírást olvashatsz minden kurzusról: a tematikát is feltüntetik.

 

3. Tanácsadó és coach képzés

 

Míg a grafikus és a webdesigner szakma elsősorban a férfiak figyelmét kelti fel, a nők a tanácsadói képzések iránt érdeklődnek leginkább. A kínálat e területen is igen széles. Íme, két tanfolyam, ami érdekes lehet:

 

  • -Coach alapozó képzés

  • -Táplálkozási tanácsadó képzés

 

Az alapok elsajátítását követően lehetőség nyílik a további tudás megszerzésére is, például van még life coach és párkapcsolati coach tanfolyam is az oldalon.

 

4. Marketing képzések

 

A végére hagytuk a marketinges képzéseket, hiszen ezek a legnépszerűbbek manapság. Biztosan te is sok helyen olvasod, hogy virtuális asszisztenseket keresnek a vállalkozók: nos, ezt is kitanulhatod a TBA online tanfolyamai által.

 

Nézelődj az oldalon, majd érdeklődj a megadott elérhetőségeken, ha megtetszett valamelyik kurzus!