Milyen egy jó minőségű vibrátor?

A vibrátorok használatának előnyei

 

A szexuális segédeszközöknek számos előnyük van, hiszen izgalmas lehetőségekkel bírnak. Amennyiben egyedül veszi igénybe, ugyanúgy örömet szerezhet vele, mintha partnerrel alkalmazná azokat. 

 

Segítségükkel jobban megismerheti a saját testét, illetve annak erogén zónáit. Kitapasztalhatja, hogy hol és milyen erősségű izgatás van Önre pozitív hatással. Egyedül használva ráadásul semmilyen nyomás nem nehezedik Önre, nem lesz semmilyen elvárás a másik fél részéről sem. 

 

A vibrátorok azonban nagyon meg tudják színesíteni az együttléteket. Kutatások bizonyítják, hogy az ezeket az eszközöket használó hölgyek szexuális vágya magasabb, ezáltal a férfiak gyakoribb együttlétre számíthatnak tőlük. A többszöri együttlét pedig fokozatosan növeli meg az intimitást, amely egy erős párkapcsolatban elengedhetetlen dolognak számít. 

 

Mindemellett érdemes megemlíteni, hogy a Szeresdmagad.hu webshopjában is kapható vibrátorok képesek csökkenteni a stresszt. Emellett javítják az alvás minőségét, ráadásul szinte bármilyen unalmas és lapos kapcsolatot képesek feldobni. Érdemes tehát beszerezni egy minőségi eszközt!

 

De vajon milyen egy jó minőségű vibrátor?

 

Választhat klasszikus, egyszerű rúdvibrátort, realisztikus, élethű alakú és izgató anyagú változatot, de még rotáló, forgó verziót is. Mindegyiknél fontos, hogy a választásnál nagy hangsúlyt fektessen a termék minőségére. Használatukkal kapcsolatban mindenképpen legyen körültekintő. Alkalmazásuk során az eszköz mindig legyen steril, tiszta, így elkerülhetőek a fertőzések és a betegségek is. 

 

Először azt kell eldöntenie, hogy mire is szeretné használni a terméket. Nem mindegy ugyanis, hogy csiklóizgatásra vagy vaginális, esetleg anális kényeztetésre alkalmazná azt. Vannak persze olyan változatok is, amelyek kombinálják ezeket a funkciókat.

 

Szintén érdemes elgondolkodnia a gyártmány anyagán. Választhat szilárd, de akár puha és selymes tapintású vibrátort is egyaránt. Az előbbi jobban vezeti a rezgéseket, ráadásul jobban is síkosíthatóak. Amit mindenképpen tartson szem előtt, hogy érzékeny-e a bőre, így érdemes olyat vásárolnia, amely esetén nem lép fel semmilyen irritáció vagy éppen allergiás reakció. Amennyiben Önnél ez gondot szokott okozni, vásároljon hypoallergén, orvosi szilikonból gyártott szexuális kellékeket.