Kik a legnépszerűbb gyógytornászok Budapesten?

Schneider Kata – Életerő Mozgásközpont

 

Kata a baleseti sebészeten kezdte pályafutását majd ezután már gyorsan pörögtek az események. Az évek során rendszeres továbbképzéseken vett részt és munkája során döbbent rá arra, hogy sokat jelent számára az egészségmegőrzés. Saját gyógytorna stúdiót nyitott az Életerő Mozgásközpontot, ahová egyre többen látogatnak el. Kiváló szakemberek segítségével kínálják szolgáltatásaikat, amelyek között megtalálható a lágyrész manuálterápia, a Kinesio tape kezelés, a Fit-Ball for Pregnant, a Core stabilizáció és a Maitland manuálterápia is.

 

Nagy-Balla Dóra - Fizio-torna

 

Dóra egy fizioterápiás gyógytorna központot hozott létre, ahol különféle gyógytorna kezeléseket vehetnek igénybe a páciensek. Pályafutását az állami egészségügyben kezdte, majd 2012-ben alapította meg a központot. Kizárólag olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik számára szintén fontos a páciensek elégedettsége. Triggerpont terápiát, McKenzie terápiát, nyirokmasszázst, Dorn terápiát, Breuss masszázst és Kinezio tapinget is igénybe lehet itt venni.

 

Oláh Katalin gyógytornász

 

Katalin kitüntetéses és népköztársasági gyógytornász oklevelét a SOTE Egészségügyi Főiskolai Kar Gyógytornászképző szakán szerezte meg Budapesten. 1994 óta magánvállalkozásban végzi a betegek kezelését. Már több mint 43 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik és igény esetén házhoz is megy. Ez sok idős embernek jelenthet nagy segítséget, akik mozgásszervi problémáik miatt nem tudnak utazni.

 

Grobarcsik Ágnes gyógytornász

 

Ágnes 2009-ben szerezte meg diplomáját a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2009-ben még egy rehabilitációs központban dolgozott Székesfehérváron, majd ezt követően 2012-ben a fővárosba költözött és a Budai Irgalmasrendi Kórház reumatológiai és kardiológiai osztályain helyezkedett el. Gerinctorna, Mckenzie torna, Kinesio tape, műtét utáni rehabilitáció, csontritkulások és a sportsérülések kezelése is elérhető a szolgáltatásai között.

 

Ezek a budapesti gyógytornászok is sok pozitív visszajelzésben részesültek már

 

Veres Adél gyógytornász – Gyogytornaszom.hu


Szakterülete a nyaki, a háti és az ágyéki porckorong problémák kezelése McKenzie terápiával, a felső végtagi zsibbadás és az ízületi kopások kezelése. Tenisz- és sportkönyökkel, valamint statikai problémák esetén is bátran fordulhat hozzá bárki. A gyakori vállproblémák, mint például az impingement szindróma vagy a befagyott váll szindróma is a szakterületei közé tartozik.

 

Sali Dominika – Gyogytornaszom.hu

 

2017 és 2019 között a Holisztikus Medicina Alapítvány és a Semmelweis Egyetem képzésén vett részt, ahol elsajátította a Barvicsenko féle manuálterápiát. Szakterületei közé tartozik a boka és térdproblémák kezelése, a preventív gyógytorna és a tartáskorrekció is.

 

Molnár Georgina - Gyogytornaszom.hu

 

A sportrehabilitáció területén várja a pácienseket. Ortopédiai műtétekre való felkészítés, majd az azt követő rehabilitáció során is segítséget tud nyújtani. Keresztszalag műtét, arthroscopia, térd- és csípőprotézis esetén is bátran fordulhatunk hozzá.