Jött-e ki új telefon mostanában?

A válasz: igen! 2024 januárjában jelent meg a középkategóriába sorolható Xiaomi Redmi Note 13 4G, amely a CoolMobile.hu oldaláról is megrendelhető. Nézzük, hogy milyen tulajdonságai vannak a modellnek, és hogy kinek éri meg ezt választani!

 

Mire használható ez a készülék?

 

A Xiaomi termékei mindig is közkedveltek voltak, számos szériájuk van, amelyek között mindenki megtalálja a pénztárcájához és az életviteléhez leginkább passzoló készüléket. A Xiaomi Redmi Note 13 4G is egy  remek okostelefon – munkavégzésre is kiváló, de kapcsolattartásra, játékra, böngészésre és fotózásra is.

 

Sok tulajdonságot kell megvizsgálni egy új mobil vásárlása során, de azt mondhatjuk, hogy ez a modell szinte minden kritériumnak megfelel. Az ár-érték arány itt kimondottan jónak mondható, sokkal többet tud az eszköz, mint amit elvárnánk ebben a kategóriában.

 

Nemcsak a hibrid Dual SIM, a nagy méretű tárhely vagy az erős aksi és a minőségi rendszerchip szól mellette, hanem a kinézet is. A Xiaomi Redmi Note 13 4G ugyanis többféle színben is megvásárolható, méreteit tekintve pedig igazán kézre álló termék: 162,3 x 75,6 x 8 mm, súlya 188,5 gramm.

 

Ha egy esetleges telefoncserében gondolkodunk, érdemes számításba venni ezt az androidos készüléket is, már csak a MIUI felhasználói felület miatt is. Idősebbek is könnyen elboldogulhatnak vele, de fiatalabbak is kedvelni fogják.

 

A főbb jellemzők

 

Vizsgáljuk meg a modell főbb jellemzőit: kijelző, kamerarendszer, memória, extrák. Melyik mit tud?

 

  • -A kijelző jellemzői: karcálló Corning Gorilla Glass 3 üveg védi a telefon AMOLED előlapját, a képátló 6,67 hüvelyk. A képfelbontás 1080 x 2400 képpont, a képfrissítés 120 Hz-es, a maximum fényerő pedig 1800 nit.

 

  • -A kamerarendszer: három egység található a hátoldalon (108 MP-es széles látószögű, 8 MP-es ultraszéles látószögű és 2 MP-es makró), emellett LED vaku. A HDR és a panorámamód is támogatott. Elöl pedig 16 MP-es a szelfikamera.

 

  • -Tárhely és memória: a Xiaomi Redmi Note 13 4G három változatban jelent meg: 6/128, 8/128 és 8/256 GB. Mivel hibrid Dual SIM-kompatibilis, úgy is dönthetünk, hogy microSDXC kártyát teszünk bele, így a tárhely is bővíthető.

 

  • -Extrák: a szokásos funkciók is megvannak – GPS, Bluetooth 5.1, gyorsulásmérő, magasságérzékelő, iránytű. Ha NFC-vel is felszerelt változatot szeretnénk, azt a CoolMobile.hu ügyfélszolgálatánál kell jelezni a rendelés során. Különlegessége a telefonnak, hogy jack-csatlakozót is tartalmaz.

 

Az akkumulátor

 

Végezetül az aksit mutatjuk még be, hiszen a kívánt teljesítménynek alapfeltétele egy magas minőségű akkumulátor is. Itt ez 5000 mAh-s, töltése vezetékesen 33 watton történik, fél óra alatt 50%-ra is felturbózhatjuk.

 

Amennyiben megtetszett a leírtak alapján ez a készülék, keresd a fent említett webáruházat, hiszen több szállítási és fizetési mód közül választhatsz!