Joomla alapú weboldalad van? Akkor ez a lehetőség érdekelni fog!

Attól, hogy a honlapod keretrendszerre épül, még lehet szemre nagyon is tetszetős és remekül használható oldalad. A Joomla grafikus admin felülettel rendelkezik, és az ingyenes sablonokkal mindenki a saját márkájának megfelelő színvilágú, stílusú weboldalt hozhat létre. További jó hír, hogy nem csak egyoldalas bemutatkozó oldalakat lehet készíteni ezzel a keretrendszerrel.

 

Joomla oldalhoz Joomla tárhely passzol!

 

Az AB Plusznál elérhető Joomla tárhely ideális megoldást nyújt minden jövőbeli és jelenlegi Joomla oldal tulajdonos számára. Ennél a szolgáltatónál a Joomla CMS magyar nyelven telepíthető néhány kattintással, köszönhetően a Softaculous alkalmazásnak.

 

Az AB Plusznál több különböző Joomla SSD tárhelycsomag is elérhető. Ezeken a közkedvelt CMS rendszerek optimálisan tudnak működni. Az utóbbi években nagyon felkapott lett ez a keretrendszer, ezt azonban a hackerek is jól tudják. Folyamatosan keresik a biztonsági réseket, ám ha Joomla tárhellyel rendelkezel, akkor máris tettél valamit azért, hogy a te oldaladat nehezebben tudják feltörni.

 

Így gondoskodnak a Joomla tárhelyek védelméről

 

A Joomla tárhelyek speciális védelméről az AB Plusz fejlett CXS FTP és WEB biztonsági rendszer gondoskodik. Ezekkel a módszerekkel a támadások szinte mindegyikét sikerrel el tudják hárítani. Ennek lehet betudni azt, hogy egészen minimálisra csökkent a Joomla alapokon nyugvó weboldalak feltörésének száma.

 

Ha tehát nyugodtan szeretnél aludni, akkor jól teszed, ha eleve Joomla tárhelyen hozod létre a honlapodat. Ha már korábban elkészítetted a weblapot, akkor sem késő váltani!

 

Mit tartalmaz egy Joomla optimalizált SSD tárhely?

 

Ennél a szolgáltatónál négy különböző csomag érhető el: alap, medium, maxi és giga. A nevek beszédesek, az alap a legkisebb opció, a giga pedig a legnagyobb. Az egyes lehetőségek között a fő különbség a tárhely méretében rejlik. Az alap csomag 2 GB-os, a medium 5, a maxi 10, a giga pedig 20.

 

Minden egyes csomaghoz korlátlan addon domain jár a tárhelyen. Ezenfelül korlátlan mysql/e-mail cím, optimalizált Joomla tárhely, magyar cpanel tárhelykezelő és SSD RAID-10 ultra rendszer is a szolgáltatás részét képezi.

 

Nyugodtan cseréld le a régi szolgáltatód, ha nem vagy elégedett!

 

Ha a jelenlegi tárhelyszolgáltatóddal nem vagy elégedett, akkor ne törődj bele a helyzetedbe. Válts egy éves előfizetésű Joomla tárhelyre az AB Plusznál! A megrendelés folyamata egyszerű, csupán néhány alapvető fontosságú adatot kell megadnod.

 

Kérni fogják az általad üzemeltetett weboldal domain nevét, valamint a számlázási adataidat. Amennyiben begépelted ezeket, és elküldted az űrlapot, akkor egy automata rendszer el is készíti a számlát. Minél előbb kiegyenlíted, annál előbb birtokba veheted az új, biztonságos Joomla tárhelyedet.