Jó, ha otthon is kéznél vannak a barkácskiegészítők

Ugyanakkor nemcsak ebben az esetben tesznek jó szolgálatot, hanem egy teljesen átlagos hétköznapon is. Bármikor előfordulhat ugyanis, hogy le kell mérnünk valamit egy mérőszalaggal, vagy el kell érnünk egy magasban lévő tárgyat, amit csak létrára állva tudunk megtenni. 

 

Szerencsére a MÖBELIX barkácskiegészítői között megtalálhatjuk a legfontosabbakat, így nem kell kétségbeesnünk, ha még nem gondoskodtunk a beszerzésükről. Ezt bármikor pótolhatjuk. Nézzük, hogy melyek azok a kellékek, amiknek a hiányát előbb vagy utóbb garantáltan megérezzük!

 

Mérőszalag és ácsceruza

 

Számos okból kifolyólag lehet szükség arra, hogy különböző tárgyakat lemérjünk. Tipikusan ilyen az, amikor kinézünk egy bútort, de nem vagyunk benne biztosak, hogy az elférne-e arra a helyre, ahova szánjuk. Ilyenkor egy mérőszalaggal tudjuk a legkönnyebben levenni a méreteket.

 

Ácsceruzára nemcsak az ács mesterség művelőinek lehet szüksége, hanem nekünk is, amikor mondjuk fel akarunk szerelni a falra egy polcot vagy szekrényt. Ilyenkor ugyanis célszerű megjelölni előre, hogy azok milyen magasra kerülnek majd és hol végződik majd a szélük. A jelölések láttán ugyanis nem eshetünk abba a hibába, hogy rossz helyre szereljük fel őket.

 

Csomagkötöző

 

A mindennapokban könnyen fel tudnak halmozódni olyan dolgok, amik egy idő után feleslegessé válnak. Ezeket azonban kár lenne kidobni, ha el is adhatjuk őket. Amikor pedig megérkezik rájuk a vevő, akkor szükségünk lesz egy megfelelő méretű dobozra és egy masszív csomagkötözőre.

 

Létra

 

Ha lakásfelújítást tervezünk, aminek része például a glettelés vagy a festés, akkor ahhoz elengedhetetlen lesz egy biztonságosan használható létra. Ugyanakkor takarítás során is hasznát vehetjük, amikor például a fenti sarkokat akarjuk pókhálózni vagy le szeretnénk portalanítani a csillárokat, mennyezeti lámpákat.

 

Mágnes

 

Könnyen kedvet kaphatunk ahhoz, hogy fotókat vagy jegyzeteket tegyünk a hűtőre. Sokan a bevásárlólistát is oda helyezik, hogy szem előtt legyen, mit kell venniük a boltban. Ezeknek a felhelyezésére a legjobb megoldást a kis méretű, kör alakú mágnesek jelenti, azok ugyanis esztétikusan és stabilan megtartják a papírt.

 

Ezek tehát azok a barkácskellékek, amiket mindenképp be kell szereznünk ahhoz, hogy az olyan tevékenységek, mint amilyen például a polcok, szekrények felhelyezése, a csomagküldés, a pókhálózás vagy az emlékeztető cetlik rögzítése, gond nélkül megvalósulhasson.

 

Meglehet apróságoknak tűnnek, de ezek garantáltan olyan kiegészítők, amiknek nagy hasznát vesszük a mindennapokban. Ne legyünk hát restek körülnézni a MÖBELIX kínálatában és minél előbb szert tenni rájuk!