Hol használható hatékonyan a kozmetikai kendő tartó és adagoló?

Mi az a kozmetikai kendő tároló és adagoló?

 

Ezek olyan termékek, melyekben papírzsebkendőket vagy kozmetikai kendőket tárolunk, illetve adagolunk belőlük. Jellemzően egy egész dobozzal, azaz 100 db elfér bennük. A megfelelő hajtogatásnak köszönhetően pedig egymás után tudjuk belőlük kihúzni a kendőket.

 

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kínálatából olyan jó minőségű kozmetikai kendő tárolót és adagolót tudunk beszerezni, amely jellemzően ABS műanyagból készült. Többféle színben is elérhetőek ezek a termékek, így biztosan illeszkedni fognak a környezetükbe.

 

Hol alkalmazható egy kozmetikai kendő tároló és adagoló?

 

Gyakorlatilag bárhol jó hasznát vesszük, ahol szükség lehet papírzsebkendőre vagy kozmetikai kendőre. Elsősorban éttermekben, egészségügyi intézményekben, nyilvános mellékhelyiségekben, szállodákban és irodákban. Viszont akár otthonunkban is használhatjuk, ha egy sokkal esztétikusabb és igényesebb alternatívát szeretnénk használni a papírdobozos vagy műanyagzacskós kiszerelések helyett.

 

Mi a funkciója?

 

Kétféle funkciót lát el. Egyrészt tárol, másrészt adagol. A fő feladata az, hogy könnyű hozzáférést biztosít az eldobható papírzsebkendőkhöz és a kozmetikai kendőkhöz. Az már csak plusz, hogy mindezt úgy teszi meg, hogy közben illeszkedik a környezetéhez. Így egy elegáns megoldásként szolgál olyan helyeken is, ahol fontos, hogy ne csak egy papírdobozból történjen az adagolás.

 

Milyen típusai vannak?

 

Különféle stílusban és színben készülnek. De elhelyezésükben is vannak különbségek. Léteznek asztalra helyezhető, falra szerelhető és szabadon a padlóra állítható változatok is. Készülhetnek műanyagból vagy fémből is.

 

Jellemzően felső vagy oldalsó nyílással rendelkeznek, ahol hozzájuthatunk a következő kendőhöz, melyek úgy vannak hajtva, hogy amint egyet kihúzunk, máris elérhetővé válik a következő.

 

A fedél leemelésével, alulról utántölthetőek. Ehhez ismernünk kell a méretbeli vagy formai követelményeket, melynek az újabb adag kendőnek meg kell felelnie. De vannak olyan termékek is, melyek kicsit rugalmasabbak és többféle méretű papírzsebkendővel is használhatóak.

 

A kozmetikai kendő tároló és adagoló higiénikus megoldás?

 

Úgy lettek megtervezve, hogy jellemző legyen rájuk a tisztaság és a higiénia. Egyes modellek védőburkolattal vagy fedéllel vannak ellátva, ezáltal is maximálisan védve a kendőket.

 

A hajtogatásból adódóan mindig csak az első, kilógó lapot érintjük meg használat közben. Ez végtelenül higiénikussá teszi őket.

 

Ha esztétikus megoldást keresünk a kozmetikai kendő tárolók és adagolók terén, akkor érdemes rendelni egyet a fent említett termékek közül, akár otthonra is.